dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2413.8
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57798.03$

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Karaca Ahmet'i, herkesi, Arapgir'in meşhur Reyhan Şerbetini içmeye çağırdı!

Arapgir’in verimli topraklarından aldığı aroma ile, ilçenin ve tüm Türkiye'nin göz bebeği içecekleri arasında yerini alan Reyhan Şerbeti, Ramazan Ayının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun Karaca Ahmet'i, Deli Yüreğin Sabrisi Usta Oyuncumuz Hemşerimiz Ahmet Yenilmez de Malatya'nın Arapgir İlçesi'ne gelerek bu eşsiz lezzeti herkesin tatmasını istedi. Yenilmez, tüm Türkiye'deki vatandaşlara çağrıda bulunarak, herkesin, Arapgir'e gelip, buranın kültürel zenginliklerini gezip görmeyi ve Reyhan Şerbeti içmelerini istiyor.
Narin

Arapgirli hemşerimiz Usta Oyuncu Ahmet Yenilmez, memleketini ziyeret ederek, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile görüştü. Yenilmez, burada yaptığı konuşmada, Arapgir'in zenginliklerinin yerinde görülmesini istedi. 

ARAPGİR'E GELİP, REYHAN ŞERBETİ İÇMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM

Yenilmez: "Yanarım yanarım da biz şu Anadolu çocukları, yaşadığımız coğrafya nasıl bir coğrafya, ne gibi nimetleri var, nerede yaşıyoruz ve Cenabı Allah bize ne şifalar ne nimetler vermiş habersiz yaşıyoruz. Malatya Arapgir'deyiz, aslında burası Elazığ'a daha yakın. Öncelikle rica ediyorum; bir yıl tatilinizin bir haftasını gelin Arapgirde geçirin, hem sağlık olarak güzel şifalı bir şekilde yiyecek ve içecekleri tattıktan sonra sağlıklı bir şekilde dönün. İşte bunlardan birisi sayın belediye başkanımızla berber reyhan sevdam. Arapgir aynı zamanda  markaların şehri. Reyhan nelere iyi geliyor? Tepeden tırnağa iyi gelmediği bişey yok, ağız yarası, ağrılar. Ben eminim ki bu gönül yaralarına da deva olur. Sağlık için Reyhan Şerbeti için" dedi. 

ONUR ve GURUR DUYDUK

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da; "Kurtlar Vadisi Pusu’nun Karaca Ahmeti Deli Yüreğin Sabrisi Usta Oyuncumuz Hemşehrimiz Ahmet Yenilmez’i Arapgir’imizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Ağzınıza Yüreğinize Emeğinize Sağlık" dedi. 

***

Reyhan Şerbetinin faydaları nelerdir?

Özellikle reyhan şerbeti hazımsızlığa iyi gelir. Mide problemlerini rahatlatır ve bağırsakların da iyi bir şekilde çalışmasını sağlar. Kilo problemleri ile başa çıkmayı çalışan reyhan şerbetinin yağ yakıcı bir özelliği de bulunmaktadır. Yazın sıcağında harareti alan reyhan şerbeti stresten kurtulmayı sağlar.

HABER MERKEZİ-ARAPGİR

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!