dore okulları
Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67111.184$

Kurum’dan Malatyalı yetkililere sitem!..


Kurum’dan Malatyalı yetkililere sitem!..
Elimize geçen son kulis bilgisine göre, Malatya’yı ziyaret eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yetkililere sitem ederek, “Malatya, 6 Şubat’taki gibi duruyor” ifadelerini kullanmış.
Narin

Kahramanmaraş merkezli depremler ve yaşanan son Yeşilyurt depremi, Malatya’yı bir enkaza çevirmişti. O günden bugüne insanlar büyük sıkıntı yaşıyor. Yaşanan bu sıkıntıları, zaman zaman buradan paylaşıyor ve eleştirilerimizi kelimelere döküyoruz. Elimize geçen son kulis bilgisine göre, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Malatya’daki çalışmalarla ilgili olarak yetkililere sitem ettiği yönünde.
Murat Kurum, çalışmaları görünce “Malatya, 6 Şubat’taki gibi duruyor” şeklinde bir sitemde bulunmuş.
Bakan Murat Kurum’un, afet sonrası çalışmaları yerinde incelemek için geldiği Malatya’daki çalışmaları beğenmediği yorumları yapılıyor.

HABER MERKEZİ / MALATYA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 2
    SEVDİM
  • 35
    ALKIŞ
  • 5
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 15
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Vatandaş
    09-03-2023 19:22

    Bakan ya da Tayyip gelmeden piyasaya bile çıkamıyor bu beceriksiz yiyiciler ne yapabilir Malatya'ya? Millet reis gör felan yazmış sanki yıllardır görmüyor bilmiyor mu,ona oy geldiği sürece ekip değiştirmez,bu sefer muhalefet deyip beğenmediğimiz adamlar kazanacak ben de oyumu onlara verecem ki bu yiyici açlar kazanmasın,bunlar yargılansın, suç duyurusunda bulunun seçimden sonra bakın bu vekiller o hasarlı yıkılan binaların kaçına ortak olmuş, akrabalarını ortak etmiş hepsi yargılansın

  • yorum avatar
    Mehmet toprak
    09-03-2023 17:55

    kurulduğundan buyana malatya akp nin kalesi o)mustur.ama göreve gelen milketvekilkeri ve belediye başkanları. Yeteneksiz insanlardır.bu durum yaşadığımız depremde daha açık gorulmekredir.bakanin elestirisi bunun isparidir.reiis bunlara birdaha guev morev verme.

  • yorum avatar
    Vefalı Malatyalı
    09-03-2023 11:59

    Adamlar mahalle ve köylere otobüs çıkarmıyor defalarca aradık talepte bulunduk ..muhatap yok yaziklar olsun bir ayı gectik hala bı gelişme yok birkaç sefer merkez mahalleye gösteriş olsun diye yapiolar gerisi kiraz bahçesi yıllardır akp ye verdiğim oy bitmiştir boş kullancam ...

  • yorum avatar
    Sunaygül
    09-03-2023 11:49

    Malatya bunlarla düzelmez bunların hiçbirini istemiyoruz reiiiis birşeyler yspım ya içimiz rahat etsin reis bunlar bize oy kaybına yol açtı duyun sesimizi

  • yorum avatar
    Hanifi
    09-03-2023 10:37

    Bazi mahallelerde evlerin numarası yok evi yıkılan insanlar hasarsız evlerde çıkıyor ve kimse ilgilenmiyor deprem bir ay önce olmuş hala hiçbir kuruluş hizmet vermiyor bir ayda bir belediye bir nufus müdürlüğü hizmet veremiyorsa bir yilda bu şehirleri nasıl inşa edecekler gerçekten içler acısı bir durum özellikle doğanşehir

  • yorum avatar
    Uğur
    09-03-2023 07:51

    Selâm aleyküm saygı değer Malatyalı lar öncelikle ben bu düşüncelerimi yazmak istedim evet asrın felaketini yaşadık o kadar insanlar öldü insanlarımız azdı fırsatçılık çoğaldı haram yiyen yiyene saygı sevgi kalmadı vicdan diye hiç bir şey yok suanki olan yıkılan evlerin sorumlusu mutahitler değil imar ve tamamen belediyenin hatasi sen kalkar definecieye belediyeyi teslim edersen olacağı budur sayın cumhur başkanımızın gerekeni yapmasını arz ederim Malatya'da yolsuzluk çok üst safhada rabbim yar ve yardımcımız olsun.

  • yorum avatar
    Urkmez
    09-03-2023 05:49

    Sayın Bakan.Yanınızda oturan Milletvekili Hanfendi.Telefonlarımıza mesajımıza tenezzül edip,Geçmiş Olsun Deme Zahmetinde Bile Bulunmuyor.Herkes Medyada Daha Çok Nasıl Görünürüz.Resim Çektiriz Derdinde.Siyasetçilerin kafalarında çıkar hesabı var,RABBİM'İN HESABI ŞAŞMAZ.Tesbih salayan herkes müteahhit oldu.Betonculuk yapan firma kendi yaptığı binalarda en büyük betondan çalan firma,bunlar izin veren kim.Yapı Denetim Madabaşında Onay Verirse.Milletvekilleri Arsayı Nerden Çok Aldıysa Orayı İmara Açarlarsa.Bizim Gibi Garibanlar da.Yüzde Yüzden Fazla Faizli Kredi Çekip Evimiz Olacak Diye Didinip,Çalışırken.Daha Krediler Bitmeden Evler Gitti,Eşya Yok,Kalacak Yer Yok.Çocukların Eğitim Hayattı Bitti.Zengini Gitti.Başka İllede Hayattını Kurduk.Çocuklarını, İstedikleri Özelokullara Başladı.Bizler Hasta Engelli Annemiz Olduğu Halde,Bir Konteyner Bile Temin Edemedik.Sayın Devlet Yetkilileri Gariban Bir Devlet Dairesinde En Ufak Bir Yardım İçin Başvursa Dıdısının Dıdısını Araştırıp,İki Kuruş Yardım Verilecek Diye Bin Dereden Bin Su Getiroyorlar.İnsanları Yoksullukları,Muhtaçlıklarıyla İyice Ezikliyorlar.Ama Söz Konusu, Milletvekiliği Olunca Eğitim Dürüstlük Vicdanın Hiç Önemi Yok.Kimin Arkası Sağlamsa Cümle Bile Kurmaktan Aciz İnsanlar.Senden Oy İstiyor.Geliyor Gidiyor.Amca,Teyze,Dayı Diyip Bir Hürmet.Koltuğu Aldık,Dokunulmazlıkda Tamam.Daha Vatandaşı Ne Yapıcak.Senin Kapına Kadar Gelip Oy İsteyenler Yüzüne Bakmaz Oluyor.Böyle Gelmiş Böyle Gidiyor.Bukadar İnsan Hayatını Kaybetti.Ne Bunu Yapan Müteahhitler Ceza Aldı,Ne Buna Oturduğu Yerden Onay Veren Yetkililer den Bir Tane Görevden Alınan Yok.Neden Yok.Zaten Unutulduk Bile.Bizi Sadece Foto Ekranına Koyacak Kadar Önemsiyor.Güzel Malatyamızın Enlazına Sebep Olan Siyasiler,Yetkililer.İnsanlar Acısını Yaşayamadan Siyasetçileri Ayakta Karşılamak Zorunda Bırakılıyor.HAKKIMIZ HELAL DEĞİL BUNA SEBEP OLAN BÜTÜN SİYASETÇİLERE.NEDEN ONLARDA GELSİN BİR GECE DIŞARIFA YADA ÇADIRDA BİR GECE KALSINLAR BAKALIM OZAMAN BU KADAR RAHAT,RESİM KADRAJINA EN ÖNDE BE

  • yorum avatar
    Ragıp Türk
    09-03-2023 00:18

    Malatya Çevre ve şehircilik müdürlüğü 200 personeli var ama depremden sonra canla başla çalışan 40-50 personel var diğerleri kaçıp gittiler , il müdürü bile bu depremde eşinin tayini Erzuruma yaptırdı ve kendiside mühendis olarak tayinini yapma derdine düşmüş. Gerçekten Malatya sahipsiz daha ne diyeyim ben gardaş.

  • yorum avatar
    Hasan
    09-03-2023 00:03

    Bu kadar kurkak insafsiz miletvekili malatyaya yakışmiyur ben yılardır bakıyurum bu melekete adam gibi bir yönetici gelmedi yüreyi olan bir adam gelmedi yazıklar olsun sizlere reis birdaha bunlara benzer adamları cıkartmayın karşımıza bari turunlarımız görmesi kurkakları

  • yorum avatar
    Dilek
    08-03-2023 23:56

    Allah'ım büyük buna sabep olanların burnundan fitil fitil gelecek inşallah. Bu durumun telafisi yok bari bundan sonra gereğini yapın ve çekilin kenara.

  • yorum avatar
    Kizir
    08-03-2023 22:32

    Milletvekilleri ne zaman görevini yaptı acaba? Bana göre sadece kendi çıkarlarını korumak için ya da açıklarını kapatmak için. Değerli bakanımızın onlara güvenmesini istemem.

  • yorum avatar
    BEKİR
    08-03-2023 22:05

    İstifa edinki yapanlar gelsin

  • yorum avatar
    Evren
    08-03-2023 21:35

    Yeşilyurt belediyesi malatyayı rezil etmiştir. Biri de çıkıp açıklasın bunca yıkık ağır hasarlı binalar kimin eseri. Kim izin vermiş bu yapılara. Bizzat Yeşilyurt belediyesinin yaptığı topsöğüt konutları tümüyle ağır hasarlı dha 6 aylık binalar.

  • yorum avatar
    Talip Şahin
    08-03-2023 19:48

    Malatya daki belediye başkanları görevden alınmalı. Yerine bilgi ve tecrübe sahibi, başkanlık vasfı olan, insanlar getirilmeli. Yoksa Malatya uzun bir süre toparlanamaz. Beceriksiz,yeteneksiz, insanların eline kaldık. Ancak boy boy resim paylaşırlar sosyal medyadan. Bilbordlarda kendilerini bir iş yapmış gibi afişe ederler. Yazık çok yazık,memleketin kaderiyle oynuyorlar. Malatya'lı olarak bu gidişata bir dur dememiz lazım. Memlekete bizim ve sahip çıkmalıyız. Malatya sahipsiz kalmayacak.

  • yorum avatar
    Hasan Demirkaya
    08-03-2023 17:28

    İmara açılabilir ama 4 kattan fazla olması halinde bu bir afete davetiye çıkarmaktır..İzin verenleri yargılamak gerekir

  • yorum avatar
    İsmail çoğan
    08-03-2023 16:14

    Sayın bakanım sizden ricam malatya yeşilyurt belediyesi başkanı mehmet çınar ve arkadaşlarını görevden alın bunlar hiç bir işe yaramazlar ancak güzel malatyamızı yediler öznur çalıkta aynısı bakın bu kadar insanın hayatını kaybetti bunların yanına bırakmayın lütfen size güveniyorum İNŞALLAH gereğini yapacaksınız

  • yorum avatar
    Murat
    08-03-2023 15:35

    Bizi deprem değil bu güne kadar ki tüm ehliyetsiz kifayetsiz beceriksiz çıkarcı fırsatçı belediye başkanları milletvekilleri ve avaneleri vurdu.şimdi bide bizi nasıl gömdüler marifetmiş gibi yüzsüzlükle pişkinlikle anlatıyorlar eyvah eyvah memleketimize kimlere kaldık.

  • yorum avatar
    Orhan Demirkaya
    08-03-2023 15:10

    Öncelikle selamun AleykümSaygıdeğer devlet büyüklerimiz sesimizi duyun artık. Önümüzde gelecek olan bir deprem var. İllaki depremde enkazın altında kalmamız mı gerekli ölmemizmi gerekli yardım alabilmemiz için. Malatya Akçadağ Kozlucada ikamet ediyordum. Tamamen yıkıldı. Malatyaya annemlere geldim Hasan Varol mah Demir sok şener ap bina no 28 kat 3 daire 3 te kalıyorum. Buranın muhtarına gittik kendisini göremedik mesaj yazdım çadır istiyoruz diye fakat dönüs olmadı. Şunu demek istiyorum devletimizin verdiği yardımları alabilmek için illa evlerimizin yerle bir olmasimi gerek. Devlet büyüklerimiz belediye başkanını muhtarları hasar tespiti yapan şahislari temizlemediği süre kalkınmamiz ayağa kalkmamız mümkün değil.

  • yorum avatar
    Emek
    08-03-2023 15:08

    Son 15 yıl içinde görev yapan belediye başkanlarından ve 8 kata ruhsat verilen yere 15 kat yapanlardan hesap sorulsun Malatya milletvekilleri uyumaya devam etsinler Malatya'nın sahibi yok

  • yorum avatar
    Nihat
    08-03-2023 14:36

    Lütfen elinizdeki yetkileri masaya bırakın ve çekilin. Malatyalı daha iyi başının çaresine bakar .

  • yorum avatar
    Mehmet
    08-03-2023 12:55

    Malatya sahipsiz milet vekilleri yetersiz üc gün tokide mahsur kaldık kimi aradıysak gelmediler malatya yıkılmış en büyük hasar Malatya'da güstermiyorlar malatya tamamen yıkılmış 5 yılda toparlanmaz üznur calık helvacı yiyip bitirdiler malatyayı Malatya'da akp milet vekileri Yok

  • yorum avatar
    Xyz
    08-03-2023 12:42

    Karakavak, Çilesiz, Bostanbaşı'yı kim imara açtıysa, onların buralardaki yerleri ellerinden alına. Bütün bu alanlara yapılan dikmeler kökünden söküle, tekrar herkesin bahçesi sahiplerine verile, bedava kaysı, meyve fidanları verile, bahçelerle donatıla, ağaçlar, "betonlardan intikamımızı aldık" diyeler... Başka türlü Malatya'nın yüreği soğumaz!!!

  • yorum avatar
    Tahsin
    08-03-2023 12:34

    Malatya'da ne kadar yetkili varsa hepsini görevden almaları gerekiyor bu denli beceriksiz bir ekip yok. Malatyamizi rant haline getiren Milletvekillerini belediye başkanlarını hepsini görevden alıp Adalet karşısına çıkmak gerekiyor benim görüşüm

  • yorum avatar
    Gariban can.
    08-03-2023 11:42

    Bizim hakkımızı yiyenlerin burnundan gelsin bizim başımıza gelen bir gün onlarada gelir.beklesinler utanmadan malatya-ya az hasarlı veriyorlar bizim sözüm ona sahiplerimiz oy verdiklerimiz nerdeler ALLAH. onları bildiği gibi yapsın..

  • yorum avatar
    Ülkü güngör
    08-03-2023 11:10

    20yıldır sizi iktidara taşıyan bu illeri bir an önce kalkındırıp giden yerli halkı evlerine yerleştirin, tarım arazilerini rant uğruna inşaata açanlar 5katlık ruhsata 15kat veren hepsi sorumlu bu halimizden, Selahaddin başkan, ölüleri İslami şartlar gereği gömdük diyor, iş insanı gömmek değil başkan, insanı yaşatmaktır marifet, haram zıkkım olsun bizim haklarımız hepinize.

  • yorum avatar
    Bayram
    08-03-2023 11:10

    Bakanım çok doğru söylüyor çünkü 6 Şubat'ta bu yana hiç bir çalışma Yok enkazlar halen aynı Belediye başkanları ve Milletvekilleri sınıfta kaldı maalesef insanlar halende mağdur çadır yok

  • yorum avatar
    Tevfik Dilek
    08-03-2023 11:08

    İlk günden belli milletin feryatini duymayan başta vali bey organize edemedi büyükşehir belediyesi başkani bunlar bu vatandaşlar in mağdur olmasına ve Malatya yi terk etmesine sebebi ve bakanlık bunların hakkında soruşturma açmalı yazık günah oy filan bunları geçin ya Hatay da esnaf satışa başladı bide enkazlar kalkmadı hasar tesbiti bitmiyor yazık günah

  • yorum avatar
    Ülkü
    08-03-2023 11:05

    Tarım arazisini rant için inşaata açanlar 5katlık ruhsata 15kat veren şerefsizler hepsi sorumlu bu halimizden, 5yılda dizeltemezsiniz memleketi. Selehattin başkan, ölüleri İslami şartlar gereği gömdük diyor, iş insanı gömmek değil başkan, insanı yaşatmaktır marifet. Haram zıkkım olsun hakkımız sizlere.

  • yorum avatar
    Mehmet Ali Pınar
    08-03-2023 10:52

    Sayın bakanım o yanınızdaki milletvekilleri varya özellikle ismi oznur Çalık olan. Onlar bu zamanda çalışmayı sevmez. Seçime 1 ay kala koyleri mahalleleri gezer yaşlı teyze bulur elini öper amca bı istegin var mı der. Cumhurbaşkanımizin selamını getirdim der oy ister. Ancak bu kadar çalışır. Sonra 5 yıl yine yatar.

  • yorum avatar
    Kemalî
    08-03-2023 10:52

    Malatya nin suyunu ekmeğini yiyen buradan kazanan sayılı işadamları mizdan çıt yok.Ahhh Malatyam AHH

  • yorum avatar
    Murat
    08-03-2023 10:35

    Öznur Çalık ve Ahmet Çakır malatyayi yedi bitirdi Çakır'ın malvarlığı araştırılmalıdır vesselam

  • yorum avatar
    Seda
    08-03-2023 10:12

    Sayın cumhurbaşkanım bu Malatya belediye başkanını görevinden alınki bizlere sahip çıkmış olun geçmiş bütün belediye başkanları aynı

  • yorum avatar
    Turan
    08-03-2023 10:04

    Halen konteyner verilmedi

  • yorum avatar
    Murat
    08-03-2023 09:53

    Bakan doğru söylüyoryanındakiler rant peşindeler

  • yorum avatar
    Ozden
    08-03-2023 09:48

    Hepsinin bir işe yaradigi yok anca birbirlerine emir veriyolar oturup çay kahve içiyorlar çevre ve şehircilik çalışan bugün personeller bakan olmuş orda kimsenin işini gormuyolar yalan yanlış haberlerle seni başından saviyorlar biz milletiz ya bizim isimizi kim görecek orda çalışan herkesten şikayetçiyim bizim sayemizde para alıyorlar haram zıkkım olsun bizim evimiz 40 senelik bina yığma kolon yok ben çevre ve sehircikilte bagirdigim için adam eve az hasar yazdı evin heryeri çatlak evet diyo bu bina üç büyük deprem gördü çok yoruldu da diyo bana ister otur ister oturma sen bilirsin diyo ölmedik kurtulduk bunlar bizi öldürecekler insan cani kadar ucuz oldu. hele millet vekillerimiz bir Elazığ kadar olamadılar Elazığ'da ne olduki 11.il olarak katıldı bizimkiler yan gelip yatsınlar oy zamnida gelip bir isteğiniz var mı desinler yazık ki sizin gibilere oy veriyoruz bu sene aday olmayın yaa senelerdir aynı yüzler yeter Malatya'yi karış karış aldığınız bı defolun gidin yaaaa..

  • yorum avatar
    Necdet
    08-03-2023 09:43

    Malatya tekfuru ne iş yapıyor? Tanrilik yapmayı biliyor. Kusursuz kesşkesiz. Afetzade!

  • yorum avatar
    turan
    08-03-2023 09:38

    Bizim milletvekillerinde iş yok. tembeller, kendilerini düşünen bir ekip. tüm partiler deki milletvekilleri aynı. bakın elazığa. adamlar etkilenmemesine rağmen şehirlerini afet bölgesi ilan ettiler. bizim zavallı malatyamızı hem deprem hem de milletvekillerimiz vurdu....vah malatyam. sen

  • yorum avatar
    Malatya srvdalisi
    08-03-2023 09:28

    Sen parayı gonder sayın bakan , bak o zaman vakiflarda yetkililerde nasıl çalışıyor.

  • yorum avatar
    Mehmet
    08-03-2023 09:12

    Sayın bakanım onları yanına alma acaba nerde parsel peşindeler

  • yorum avatar
    Ali
    08-03-2023 08:07

    hiçbir şey yapılmamış adam akıllı. Halen enkazlar duruyor birçok yerde. Ne zaman kaldırmayı düşünüyorlar belli bile değil

  • yorum avatar
    Talha
    08-03-2023 07:55

    Acil birşeyler yapın oylar gidiyor,pardon binalar yıkılıyor. Yanındaki ne iş yapıyor Malatya milletvekili olmasına rağmen Malatya için ne yapıyor. AFAD Malatya'ya az hasarlı derken ne yapıyordunuz. Bunların derdi millet değil oy işleri güçleri çabaları koltuk

  • yorum avatar
    Akif
    08-03-2023 07:16

    Mahalesef doğu.malatya için çalışan yok.milletin vekilleri rant görmedikleri için şimdilik yoklar.

  • yorum avatar
    Barut
    08-03-2023 06:53

    Keşke reiste görse.bizim idarecilerimiz anca milletin içine girip foto çekip kaybollar.bunu kendilerine verilmiş iş olarak görüyorlar icraat gelince sıfır.eminim şimdi harfiyat ihalelerinin pesindeler.arkasinda yeni imarda ben kaç dükkan Alaçam derdinler hepsi .şuan varya vekiller belediye başkanları akp il ve ilçe başkanları yardımcılar Malatya haritası önlerinde ben nereyi alam diye bir birlerine girmişlerdir.su Malatya'da insan kalmadı alın sizin olsun hepsi zehir zıkkım olsun Malatyam size .evet Malatya bir aydır aynı çünkü siyasi rant kavgalar bırakmıyor birşey yapmalarına.malatyanin hepsinide alsanız tapusunu azrail size vereceği gerçek tapu 1.5 metre kare.

  • yorum avatar
    Rukiye Sengir
    08-03-2023 00:40

    Beceriksizler oturuyorlar seçim hazırlıkları yapıyolar daha ÇOOOK beklerler Bi veli ağbaba kafar olamadılar meclise bir tek o kuuştuuu

  • yorum avatar
    İlhan
    08-03-2023 00:23

    Resim paylaşmaktan hizmet etmeye çalışmaya fırsat bulamıyorlar ki

  • yorum avatar
    Mustafa Elik
    08-03-2023 00:01

    Bizim sözde belediye başkanları büyük star lar gibi fotoğrafçı ordusu ile geziyorlar resim pozları vermekten vakit bulup ta işlerine bakmıyorlar

  • yorum avatar
    Malatyam güzel
    07-03-2023 23:50

    Sayın bakanımız çok güzel tespit yapmış. müdürlerim yatmaya devam edin.sizin işinizi il dışından gelenler yapar merak etmeyin.

  • yorum avatar
    Azize Özdemir
    07-03-2023 23:49

    Malatyada depremin ertesi günü kızım doğum yaptı ne çadır ne konteyner verildi mağdur bir şekikde bekliyoruz resim paylaşmak yerine enkazları kaldırın be destek olunması gerekiyor

  • yorum avatar
    Aydın Öztürk
    07-03-2023 23:48

    Bol bol fotoğraf çektirip geziyorlar

  • yorum avatar
    Mehmet Toksöz
    07-03-2023 23:48

    ogüzelim fahri kayanı bostan başı tarım arazilerini imara açanların vicdanı rahatmı acaba 14 kat imar verdiler. şimdi yerle yeksen ah ah daha neler nelet

  • yorum avatar
    Levent Karamağaralı
    07-03-2023 23:48

    Sitem değilBeceriksizliği başkalarının üstüne atma.Yanında oturanlar dahil hepsi yeteneksiz kişiler.Bugün değil her zaman.

  • yorum avatar
    Tuba Yakut Demiri
    07-03-2023 23:47

    Evet Malatyalı yetkililer sınıfta kaldı ama kendileri de sınıfta kaldı! Kendisi nerdeydi acaba???

  • yorum avatar
    Saim Demirel
    07-03-2023 23:46

    Değişen birsey olmadığını her vesile ile söylüyoruz kime söylüyoruz nafile çaba, yanına oturttugun zatlar bu memlekete ne yaptı, malatyaada %50 nin üzerinde yıkım var ,kendinden menkuller Allah için çıkıp bir açıklama yapmıyor basinda sosyal medyada gündem oluşturmuyor birileri geldiğinde vitrin de boy gosterme disinda ne yapiyorsunuz biten malatya ve malatyali için ne gibi caba gosteriyorsunuz ,yazıklar olsun

  • yorum avatar
    Mete Gülhan
    07-03-2023 23:46

    Yürek soğutmak adına yapılmış bir sahte haber

  • yorum avatar
    Mehmet Yağmurluğil
    07-03-2023 23:45

    Bu millet vekilleri sakın aday olmasınlar bidaha bunlardan olmaz ERDOĞAN görmesi lazım.

  • yorum avatar
    Mehmet Sinan Özdemir
    07-03-2023 23:45

    Demek ki boş konusmuyoruz....Maski WhatsApp ondan fatura goruntusu yada abone sözleşmesi istedim ankaradayim oradaki işgüzar personel millet hakkıyla yaşayıp maaş alan şahıs üç ay ohal dan dolayı bu işlem yasak dedi bana en basidi bu dışarda bir işlem var kendileri bina numaralarini evler yikildikdan sonra degistirmis millet mağdur olmuş personel milletin işini yapmıyor....neyse hele devam etsinler hak yemeye... Bu depremde onları kesmedi Allah bizi onlar yüzünden belaya ducar eylemesin inşaallah...

  • yorum avatar
    Sahipsiz malatya...
    07-03-2023 23:18

    Malatya milletvekilleri ve büyükşehir.yeşilyurt ve battalgazi belediye başkanları enkaz altında kalmıştır...sayin murat kurum açık açık söylemiş...1 aydır ne yaptınız..boşuna söylememiş..muhtemelen muhtarlar ya sayın murat kuruma ulaşanlar malatyali siyasetçi ve belediye başkanlarını şikayet ettiler.. sayın murat kurum az bile söylemişsiniz. Büyükşehir belediye başkanı hala reklâm ve şov peşinde keşkesi olmayacak gururlu ve kibirli bakanlara yetkililere posta koyacak kadar kendini bir şey zanneden bir zavallı...milletvekilleri de bir bina çökse de tv ler canli yayına geçer bizde gider enkaz başında kurtarma faaliyetlerinde poz verelim derdinde...sayın murat kurum ve malatyadaki bakanlar ve malatyaya bundan sonra gelecek bakanlarımız lütfen gezilerinizde ozellikle basın açıklaması yapacağınız zaman milletvekillerini ve belediye başkanlarını yanınıza almayın..halk artık bunlardana bıktı..size ve partinize zarar veriyor..bunlar sadece kendilerini düşünüyorlar.bunlar sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğanın attığı tırnağı olamazlar...bu kadar ölen yaralanan ve evsiz kalan insanların vebali ve yakınlarının ahı var...ne demek 1 ay dır bir şey yapılmamış...bu habere konu oluyorsa demek ki arkada daha büyük kavga var. Sayın mehmet kurum sizin çalışkanlığınızı biliyoruz. Tokilerden biliyoruz..lütfen sizi yanlış yönlendirme ihtimali olana belediye başkanlarına ve malatya milletvekillerine itimat etmeyin..siz bilim.ve teknoloji ne diyorsa.onu uygulayın..bunlarda birbirlerini yemeye devam etsinler...

  • yorum avatar
    Ahmet
    07-03-2023 22:58

    Tek gören bizler değilmişiz bakanda görmüş hadi hayırlısı.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!