Kutlu Doğum anısına 'Efendim' konseri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından Kutlu Doğum Haftası anısına 'Efendim' adlı konser düzenlenecek.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından Kutlu Doğum Haftası anısına "Efendim" adlı konser düzenlenecek.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından yarın düzenlenecek olan "Efendim" konserini vatandaşlar ücretsiz olarak dinleyebilecek. Kutlu Doğum Haftası anısına Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından seslendirilecek olan "Efendim" adlı konser, yarın saat 19.30'da Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Yaşar Büyükyolcu şefliğinde düzenlenecek olan "Efendim" konserine tüm vatandaşlar davet edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Geçit Vermedi
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.