Lunaparkta kan donduran kaza!
Malatya'da bir alışveriş merkezinin bahçesinde bulunan lunaparkta oyuncağın vagonu koptu. Kazada 15 yaşındaki bir çocuğun parmağı kopma noktasına geldi.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da bir alışveriş merkezinin bahçesinde bulunan lunaparkta oyuncağın vagonu koptu. Kazada 15 yaşındaki bir çocuğun parmağı koptu.
15 YAŞINDAKİ ÇOCUK EĞLENMEK İÇİN LUNAPARKA GİTTİ
Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cevatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin otopark alanında kurulan lunaparka giden 15 yaşındaki H.G., burada dönen bir eksen üzerinde araba şeklindeki koltuklardan oluşan eğlence aracı crazy dance'e bindi.
EĞLENCE ARACININ AKSAMI KOPUNCA ÇOCUK SAVRULDU
İddiaya göre bir süre sonra eğlence aracının plastik aksamı koptu ve H.G. yere savruldu. Yaralanan çocuk olay yerine çağrılan ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisine kaldırıldı.
YARALI ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI
Bir parmağı kopma noktasına gelen yaralı çocuk tedavi altına alınırken, polis olayın yaşandığı lunapark da inceleme yaptı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’nın Kayısıdan Başka Nesi Meşhur?
- Sürekli Telefon Bakmak Neden Yorgun Hissettiriyor?
- Melatonin Nedir? Uyku Hormonunu Doğal Yollarla Artırmanın 5 Yolu
- Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Büyük Tehlike!
- Malatya’da Yıldırım Faciası: Çoban Erdal İncedal, Yıldırım Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.