MAFSAD, Kayseri'ye gezi düzenliyor

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ( MAFSAD) 17-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Kapadokya ve Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ne gezi düzenleyeceği bildirildi.
Gezi ile ilgili açıklama yapan MAFSAD Başkanı İnan Orhan, Dünyanın her yerinden gelen turistlerin akınına uğrayan peribacalarıyla ünlü Kapadokya'ya her yıl dernek olarak gezi düzenlediklerini bildirip, düzenledikleri gezileri kar amaçlı yapmadıklarını, temel amacın insanları Ülkemizin güzellikleriyle tanıştırıp, buraları fotoğraflamak olduğunu belirtti.
Kış mevsiminde Kapadokya'nın fotoğrafik anlamda çok güzel görüntüler sunduğunu söyleyen Başkan Orhan, bunun yanında balon uçuşlarını da fotoğraflayacaklarını ifade etti. Ürgüp, Göreme, Üçhisar, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Üç Güzeller, Paşabağları, Zelve Vadisi ve Avanos'u gezeceklerini, meşhur çömlek atölyelerini ziyaret edip, çamur tezgahında çömlek ya da vazo yapma deneyimi yaşayacaklarını ve Erciyes Kayak Merkezinde de kayak yapmanın tadını çıkaracaklarını, katılımcıların kesinlikle memnun kalacağı bir gezi olacağını ifade eden Başkan Orhan, gezi programının ayrıntılarının facebook/MAFSAD'ta yayımlandığını, geziye katılmak isteyenlerin dernekten ayrıntılı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.