MAGİNDER Gençlik Kolları’nda Görev Mecit Mutlu’nun!

MAGİNDER Gençlik Kolları Başkanlığı’na Mecit Mutlu getirildi. Görevi devreden Sertaç Özhüsrev’e teşekkür edilirken, yeni yönetimin Malatya’ya yenilik, üretim ve girişimcilik alanlarında katkı sunması bekleniyor.
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Gençlik Kolları Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. Görevi devreden Sertaç Özhüsrev’in yerine Genç MAGİNDER Başkanlığı görevine Mecit Mutlu getirildi.
SALİH KARADEMİR: “GENÇLERİN ENERJİSİNE İNANIYORUZ”
Törende konuşan MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, eski başkan Sertaç Özhüsrev’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yeni Başkan Mecit Mutlu’ya başarılar dileyen Karademir, “Malatya’mızın yeniden ayağa kalkmasında gençler önemli rol oynayacak. Gençlerin enerjisine, üretkenliğine ve vizyonuna inanıyoruz” dedi.

İŞ DÜNYASINA KREDİ VE DESTEK ÇAĞRISI
Karademir ayrıca iş dünyasının sorunlarına da değinerek yüksek faiz oranlarının girişimcileri zorladığını belirtti. Açıklanan nefes kredisi oranlarının beklentiyi karşılamadığını ifade eden Karademir, “KGF destekleri yetersiz kaldı. Daha düşük faizli kredi olanakları sağlanmalı. Kayısı üreticilerimiz ve tarım sektörü de desteklenmeli” dedi.

MECİT MUTLU: “GENÇLİĞİ ÜRETİMLE BULUŞTURACAĞIZ”
Genç MAGİNDER’in yeni başkanı Mecit Mutlu ise, görevi devralmanın onurunu yaşadığını belirtti. Mutlu, “Bu sorumluluğu Malatya’mıza ve genç girişimcilerimize hizmet etme bilinciyle devraldım” dedi.
Teşekkür konuşmasında eski başkan Sertaç Özhüsrev, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ve iş insanı Belkıs Şavata’ya da özel olarak teşekkür eden Mutlu, yeni yönetimle birlikte girişimcilik, üretim ve yenilikçi düşünceyi destekleyeceklerini vurguladı.

“GENÇLERİN ENERJİSİYLE GÜÇLÜ GELECEK”
Toplumsal fayda üreten sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceklerini belirten Mutlu, “Gençlerin enerjisini tecrübeyle birleştirerek daha güçlü bir gelecek için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Törene dernek üyeleri ve davetliler yoğun ilgi gösterdi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.