Malatya
23 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.14
  • EURO
    48.33
  • ALTIN
    4443.9
  • BIST
    11.372
  • BTC
    115944.00$

Mahalle Konağı için ilk harç döküldü


Mahalle Konağı için ilk harç döküldü
Gökderen’e Mahalle konağı yapılıyor

HABER MERKEZİ-DARENDE

Darende Belediyesi tarafından Gökderen Mahallesine yapılacak olan Mahalle Konağının temeli düzenlenen tören ile atıldı. 

HER MAHALLEYE BENZERİ BİR PROJE

Çok sayıda vatandaşın katıldığı tören atma töreninde bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, hedeflerinin her mahalleye benzeri bir projenin kazandırılması olduğunu söyledi. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Gökderen mahalle sakinleri ve Darende Belediyesinin katkıları ile yapılacak olan tesisin her türlü sosyal etkinliklerde kullanılacağını ifade eden Eser, “Temelini attığımız bu güzel tesisin Gökderen Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin etrafı ateş çemberi, ama bizler birlik ve beraberlik içinde hizmet yarışındayız. Bu güzel ülkemizin kıymetini bilmeliyiz, bir birimizi sevmek zorundayız. Birliğimize sahip çıkmak zorundayız, bu cennet vatana sahip çıkmak zorundayız. Amacımız hizmet olmalı, bu hizmetleri her mahallemizde görmeliyiz. Ben bu konutun yapımına katkı sağlayacak herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

10_45
Gökderen Mahalle sakinleri ise mahalle konağının yapımına destek veren Darende Belediye başkanı Dr. Süleyman Eser'e teşekkür ettiler. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!