18 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Mahallelerin Sorunları Masaya Yatırıldı: Başkan Taşkın Muhtarları Gören Gözümüz Olarak Tanımladı


Mahallelerin Sorunları Masaya Yatırıldı: Başkan Taşkın Muhtarları Gören Gözümüz Olarak Tanımladı
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya gelerek mahallelerin sorun ve taleplerini yerinde dinledi. İstişare odaklı çalışma anlayışıyla muhtarların takdirini toplayan Başkan Taşkın’a, toplumla kurduğu güçlü iletişim nedeniyle özel bir plaket takdim edildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçenin yerel yönetim dinamiklerini güçlendirmek amacıyla Battalgazi Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlarla Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde bir toplantı düzenledi. Mahallelerin mevcut durumunun ve muhtarlar aracılığıyla iletilen taleplerin ayrıntılı olarak ele alındığı buluşmada, katılımcı belediyecilik vurgusu yapıldı.

MUHTARLARA İLETİŞİM PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla birebir temas kuran Başkan Taşkın, toplantıda her muhtarın mahallesine ilişkin görüşlerini tek tek not aldı. Belediye hizmetlerinin sahadaki etkilerinin değerlendirildiği programın sonunda, Battalgazi Muhtarlar Derneği tarafından Başkan Taşkın’a bir plaket verildi. Plakette, Başkan Taşkın’ın istişare sürecine verdiği önem dolayısıyla “Halkla En İyi İletişim Kurabilen Belediye Başkanı” ifadesine yer verildi.

MUHTARLAR BİZİM GÖREN GÖZÜMÜZ VE DUYAN KULAĞIMIZDIR

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Bayram Taşkın, muhtarların yerel yönetim mekanizmasındaki kritik rolüne değinerek şu ifadeleri kullandı: “Muhtarlarımız mahallelerimizde bizim gören gözümüz, duyan kulağımızdır. Belediye personelimiz sahadadır ancak her noktaya aynı anda ulaşmamız mümkün olmayabilir. Muhtarlarımız, mahallelerin en ücra noktalarına kadar temas ederek ihtiyaçları bize ulaştırıyor. Bu katkıyı son derece kıymetli buluyoruz.”

BU GÖREV BİZİM İÇİN BİR YÜK DEĞİL EMANETTİR

Battalgazi’ye hizmet etme sorumluluğunu büyük bir hassasiyetle taşıdıklarını belirten Başkan Taşkın, çalışma felsefesini şu sözlerle dile getirdi: “Bu görev, bizim için bir yük değil; bir emanettir. Her sabah ‘bu milletin emanetidir’ diyerek güne başlıyoruz. Allah ömür verdikçe, kalan süremizde de yine aynı anlayışla, ortak akıl doğrultusunda Battalgazi’ye ve Malatya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.”

KAYNAK: MHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!