Malatya Akçadağ'da Yolcu Minibüsü Devrildi: 17 Yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bu sabah meydana gelen kazada, kontrolden çıkan yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, Kasımuşağı firmasına ait Volkswagen marka 44 J 1596 plakalı yolcu minibüsü devrildi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 17 kişi yaralandı.

YARALILARA İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI
Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılara 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.
.jpg)
KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazanın ardından yetkililer tarafından olay yerinde inceleme başlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, minibüsün devrilme nedeni araştırılıyor.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.