Malatya Aynı Günde İkinci Kez Sallandı

Malatya'da aynı gün içerisinde ikinci deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre saat 19.34'te Battalgazi ilçesinde 3.0 büyüklüğünde kaydedilen depremin ardından ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı. Günün ilk depremi ise saat 13.25'te Akçadağ ilçesinde 3.2 büyüklüğünde yaşanmıştı.
Malatya'da bugün ikinci kez deprem meydana geldi. Öğle saatlerinde Akçadağ ilçesinde yaşanan 3.2 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez Battalgazi ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.
BATTALGAZİ'DE 3.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
AFAD verilerine göre deprem, saat 19.34'te Battalgazi ilçesinde meydana geldi. Sarsıntının büyüklüğü 3.0 olarak açıklanırken, depremin yerin 11.4 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.
OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMUYOR
İlk belirlemelere göre deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığı açıklandı.
GÜNÜN İLK DEPREMİ AKÇADAĞ'DA YAŞANDI
Öte yandan bugün saat 13.25'te Akçadağ ilçesinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. İlk belirlemelere göre bu depremde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Böylece Malatya, aynı gün içerisinde hissedilen iki ayrı depremle sarsıldı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Genç Yeteneklerin İHA Tasarımları Malatya’da Ödüllendirildi
- Malatya'da Karın Bölgesinden Bıçaklanan Genç Hastanede Yaşam Mücadelesi Veriyor
- MTSO Eski Başkanı Abdurrahman Yavuz Son Yolculuğuna Uğurlandı
- Sadıkoğlu Üyelerin Pazarını Büyütecek B2B Odaklı Fuar Modelini Açıkladı
- Malatya Sivas Karayolundaki Feci Kazada İki Kişi Yaralandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.