Malatya
25 Ağustos, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.00
  • EURO
    47.99
  • ALTIN
    4437.8
  • BIST
    11.477
  • BTC
    111505.54$

Malatya Barosu Ankara yolunda!


Malatya Barosu Ankara yolunda!
Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han ve avukatlar, barolarla ilgili yapılması düşünülen çalışmaya tepki için Ankara’ya doğru yürüyerek yola çıktılar.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Barolar için yapılması düşünülen yeni yasaya tepki gösteren barolar Ankara'ya doğru yürüyüş yaparak eylem yapma kararı aldılar. Malatya'dan da Baro Başkanı Enver Han ve bazı avukatlar Ankara'ya gitmek için yola çıktılar.

O_11

"BAROLAR HALKIN GÜR SESİDİR"

Havaalanı kavşağından itibaren yürüyüşe başlayan Başkan Enver Han, tüm barolarla birlikte Ankara girişinde buluşacaklarını ve oradan da yürüyerek Anıtkabir ziyareti yapacaklarını söyledi. Baroların halkın gür sesi olduğunu dile getiren Han, “Barolar 4 bin yıllık kadim geleneği olan avukatlık mesleğinin çatı örgütüdür. Bizler Anayasanın bize vermiş olduğu hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını korumakla mükellefiz” dedi.
Avukatların yürüyüş eylemi sırasında polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı.

M_14

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!