Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 8. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı.
İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Maraşgücü Spor ile karşılaşan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı 5-3 kazandı. Galibiyet sayısını 3'e çıkaran Malatyalı bayanlar, 9 puanla 6'ncı sırada yer aldı.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, takıma yaptıkları takviyelerle birlikte ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını kaydetti.
Çelebi, devre arasında kadrolarına kaleci Gözde Ulukaya ile defans oyuncusu İnsaf Nacar'ı kattıklarını belirterek, “Ligin ilk yarısında istediğimiz performansı ortaya koyamadık. İkinci sezonumuzu geçirdiğimiz Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde ilk yarıda sadece 2 galibiyetimiz vardı. Bu anlamda ikinci yarı için kadromuza birkaç takviye yaptık. İkinci yarının ilk maçında da deplasmanda Maraşgücü Spor'u 5-3 yenmeyi başardık” dedi.
Çelebi, galibiyet ödülü olarak futbolcuları, Adana İdmanyurduspor-Konak Belediyespor maçına götürdüklerini söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.