dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2433.2
  • BIST
    10052.14
  • BTC
    62722.07$

Malatya, bölgede ve uluslararası arenada ciddi bir sağlık merkezi haline gelecek!

Malatya, bölgede ve uluslararası arenada ciddi bir sağlık merkezi haline gelecek!
Teknolojik donanım, teçhizat, akademisyen kadroların ve doktorların korunması ve geliştirilmesiyle Malatya, bölgede ve uluslararası arenada ciddi bir sağlık merkezi haline gelecek" diyen Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan: "Malumunuz, geçtiğimiz ay dünyanın ilk 6'lı çapraz karaciğer nakli ameliyatı Malatya İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü'nde yapıldı. Enstitü Başkanı ve ameliyatı gerçekleştiren ekibin başı Prof. Dr. Sezai Yılmaz hocamıza tebrik ziyareti şarttı" diyerek, ziyarete ilişkin bilgiler verdi.
Narin

 Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan: "Akademisyenlerle buluşmanın ardından Turgut Özal Tıp Merkezimiz'e geçtik. Malumunuz, geçtiğimiz ay dünyanın ilk 6'lı çapraz karaciğer nakli ameliyatı Malatya İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü'nde yapıldı. Enstitü Başkanı ve ameliyatı gerçekleştiren ekibin başı Prof. Dr. Sezai Yılmaz hocamıza tebrik ziyareti şarttı. Bir çok ilke imza atan ve uluslararası düzeyde başarılar elde eden hastanemiz akademik kadro ve doktorlarıyla Malatya'nın önemli bir markası. Dahası, Malatya'yı geleceğe taşıyacak önemli bir vizyon, sağlık turizmi. Bu noktada Karaciğer Nakli Enstitüsü başta olmak üzere Turgut Özal Tıp Merkezi, Malatya'nın bölgede ve uluslararası düzeyde en önemli markalarından ve öncülerinden biri. Bu, şehrin gelecek vizyonu anlamında çok önemli. Hem devletimizin ekstra desteği ve teşviklerini alacağız hem de Malatyalı iş insanlarımızın katkılarını organize edip buraya sevkedeceğiz" 

CİDDİ BİR MERKEZ HALİNE GELECEK 

"Teknolojik donanım, teçhizat, akademisyen kadroların ve doktorların korunması ve geliştirilmesiyle Malatya, bölgede ve uluslararası arenada ciddi bir sağlık merkezi haline gelecek. Fotoğraflarda da görüleceği üzere, rahmetli Özal'ın 30 yıl önceki koşullarda vizyonunu yansıttığı bir şey bu. Şimdi çağın koşulları gereği bunu revize ederek daha ilerilere taşıyacağız, taşımak zorundayız. Ardından Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Adil Başkıran ile buluştuk. Son durum, ihtiyaçlar ve hastanemizin geleceğini birlikte nasıl tasarlayabiliriz'i konuştuk. Ve tam da söylemiş olduğumuz uluslararası sağlık turizminin pratiğe döküldüğü 13. kattaki uluslararası hasta birimini gezdik. Sağlık hizmetinin yanı sıra fiziki donatıların kalitesi de standart üstü. Güzel kabulleri ve detaylı bilgilendirmeleri dolayısıyla Prof. Dr. Sezai Yılmaz hocamıza ve Başhekimimiz Prof. Dr. Adil Başkıran’a teşekkürlerimle…" dedi. 

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!