04 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur.


Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur.
Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, büyükşehirin Malatya için tarihi bir dönemeç olduğunu kaydederek, Â'MalatyaÂ'nın büyükşehirle birlikte temellerinin sağlam atılması gerekiyorÂ' dedi.

30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Ahmet Münir Erkal, sanayi esnafıyla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Erkal, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi. Erkal, esnafla gerçekleştirdiği sohbette, büyükşehir olan Malatya'nın tarihi bir dönemeçten geçtiğini söyledi.
Malatya'nın temellerinin sıfırdan atılacağını ifade eden Erkal, şöyle konuştu: “Büyükşehir olan Malatya, büyüyecekse bunun ilk temellerinin, ilk başlangıç noktasının çok ciddi şekilde planlanması, düşünülmesi gerekmektedir. Malatya, büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Bütün ilçeler, bir nevi Malatya'nın semti haline gelecek. Eğer bu planlama, ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur. Bu anlamda Malatya'nın temellerini sağlam ve doğru bir şekilde atmak için göreve talip olduk.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!