Malatya
21 Eylül, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.41
  • EURO
    48.70
  • ALTIN
    4903.4
  • BIST
    11.294
  • BTC
    116102.22$

Malatya Çevre Yolu 2. Etabı Erdoğan'ın Katılımıyla Açıldı: Seyahat Süresi 25 Dakikadan 7 Dakikaya İndi!


Malatya Çevre Yolu 2. Etabı Erdoğan'ın Katılımıyla Açıldı: Seyahat Süresi 25 Dakikadan 7 Dakikaya İndi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılışı yapılan Malatya Çevre Yolu’nun 2. etabı, şehir içi trafiği önemli ölçüde rahatlatacak. Yeni yol, seyahat süresini 25 dakikadan 7 dakikaya indiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılım sağladığı törenle, Malatya Çevre Yolu’nun 12,1 kilometrelik 2. etabı hizmete girdi. Bu önemli projeyle şehir içi trafiğin rahatlatılması hedefleniyor.

TRAFOĞRAFI DEĞİŞTİREN YOL: SEYAHAT SÜRESİ 7 DAKİKAYA İNDİ

Malatya'nın trafik sorununu hafifletecek olan bu yeni etabın açılmasıyla, şehir içindeki yoğun bölümlerden geçiş süresi 25 dakikadan 7 dakikaya düşürüldü. Malatya halkı, daha hızlı ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşayacak.

MALATYA’NIN GELECEĞİNE ARMAĞAN

Açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu projenin Malatya'nın sadece bugünü için değil, geleceği için de önemli bir adım olduğunu vurguladı. Çevre Yolu 2. Etabı, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirerek daha sağlıklı bir şehir yaşamı sağlanmasına katkı sunacak.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!