Malatya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ağırlamaya Hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak 2025’te Malatya’da düzenlenecek olan AK Parti 8. Olağan İl Kongresi’ne katılacak. Kongrede güçlü teşkilat vurgusu ve yeni hedeflerle yol haritası belirlenecek.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Ocak 2025 Cuma günü Malatya’da gerçekleştirilecek AK Parti 8. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek.
Kongre, Malatya Merkez Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak ve büyük bir coşkuyla geçmesi bekleniyor. AK Parti İl Başkanlığı, Malatyalı vatandaşları bu tarihi güne tanıklık etmeye davet etti.
GÜÇLÜ TÜRKİYE VİZYONU VURGUSU
Yapılan açıklamada, kongrenin yalnızca bir teşkilat buluşması değil, aynı zamanda "Milletimizle Beraber Daha Güçlü Türkiye" vizyonuna katkı sunacak bir etkinlik olduğu ifade edildi. Yeni projeler, hedefler ve güçlü bir yol haritasının belirleneceği kongrenin, Malatya’nın teşkilat yapısını bir kez daha Türkiye’ye göstereceği vurgulandı.
MALATYA HALKI DAVETLİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongreye katılarak hem teşkilat mensuplarıyla hem de Malatya halkıyla bir araya gelecek. İl Başkanlığı, yaptığı çağrıda, “Bu tarihi anı hep birlikte yaşayalım” diyerek vatandaşları kongreye davet etti.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TOKİ, Malatya’daki 2.5 Milyonluk İşyeri Satışlarıyla Yatırımcıyı Bekliyor!
- Sağlık Bakanlığı 37 Bin Personel Alımı Yapacak: Başvuru Süreci Başlıyor!
- Sami Er: "Malatya’yı Yeni Sanayi Vizyonuyla Büyüteceğiz"
- Malatya’da 2 Mayıs’ta Elektrik Kesintisi: Onlarca Mahalle Etkilenecek
- Binlerce Kişi 1 Mayıs İçin Emeksiz Meydanı’na Yürüdü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.