Afet eğitimlerine ağırlık veriliyor

Büyük bölümü birinci derece deprem kuşağında bulunan Malatya’da afet eğitimlerine ağırlık veriliyor. Bu çerçevede, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına afet eğitimi verildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sivil Savunma Birimi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) işbirliği çerçevesinde eğitim programı gerçekleştirildi. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli tarafından verilen afet eğitiminde sorular da cevaplandırıldı.
FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ
Hastane personellerine muhtemel bir afet öncesi ve sonrası yapılması gerekenlerle ilgili Afet Bilinci farkındalık eğitimi verildi. Yapılan bu eğitimle afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri ve nasıl hareket edilmesi gerektiği yönünde bilgiler verildi. Bu tür eğitimlerin her yıl düzenli olarak yapılmasının, hem personelin hem de hasta ve hasta yakınlarının herhangi bir afet ve acil durumunda bilinçli bir şekilde nasıl hareket edilmesi yönünde katkı sağlamış olacağı vurgulandı.
Afet ve felaketlerin sadece eğitim ve tatbikatlarda kalması temennisinde bulunan eğitimi veren AFAD görevlisi, eğitime katılan yönetici ve personellere teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- MAGİNDER Başkanı Salih Karademir'den Şehir Yönetimine Çağrı: Malatya'yı Malatyalılar Yönetsin
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.