dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2458.5
  • BIST
    9820.51
  • BTC
    64419.25$

MALATYA’DA DEPREM


Malatya’da olan deprem, paniğe neden oldu!
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya'da deprem oldu. Depremin çok şiddetli olduğu belirtildi. 5.0 şiddetinde olan depremin merkez üssü Pütürge ilçesi oldu. Derinliği 4.6 km olma deprem paniğe neden oldu. Pütürge merkezli olan depremde, bazı evlerin hasar gördüğü belirtildi

Öte yandan vatandaşlar panikle kendilerini evlerinden dışarı atarken, Pütürge'de bazı binalarda çatlaklar oluştuğu öğrenildi.

VALİ BARUŞ'TAN DEPREM AÇIKLAMASI 

 Pütürge merkezli depremin ardından açıklama yapan Malatya Valisi Aydın Baruş, "Depremde şu ana kadar yaralı ve can kaybı bilgisi bulunmuyor" dedi.Malatya Valisi Aydın Baruş, depreme ilişkin yaptığı açıklamada, "Malatya'daki depremde şu ana kadar yaralı ve can kaybı bilgisi bulunmuyor. Ekiplerimiz depremin merkez üssüne intikal etti. Vatandaşlarımız daha önceki depremden hasar gören binalara girmesin" dedi

PÜTÜRGE DEPREMİNDE MALATYA'DA HALK SOKAĞA ÇIKTI 

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem Malatya merkezde de şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem sonrası panikleyen bir çok vatandaş sokaklara indi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 21.06'da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 5.0 büyüklüğündeki deprem Malatya merkezde de yüksek katlı binalarda şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremde panik yaşayan birçok vatandaş binalardan çıkıp sokaklara indi. Sokaklara inen vatandaşlar deprem nedeniyle kendilerini dışarı attıklarını ifade ederek geceyi dışarıda geçirmeyi düşündüklerini ifade etti.Öte yandan deprem sonrasında artçı sarsıntılar da meydana geldi.

A_894

PÜTÜRGE DEPREMİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Malatya'nın Pütürge ilçe merkezli 5 şiddetindeki deprem anı, bir marketteki güvenlik kamerasına yansıdı.
Pütürge ilçe merkezindeki bir markette deprem anında vatandaşlar dışarı çıkmak için koşarken, raflardaki bazı ürünlerin yere düştüğü görüldü.Malatya'nın Pütürge ilçe merkezli saat 21.06'da meydana gelen ve AFAD kayıtlarına göre 5 büyüklüğündeki deprem sonrasında artçı depremler devam etti.

1 SAATTE 11 ARTÇI SARSINTI MEYDANA GELDİ 

Malatya'nın Pütürge ilçesi merkezli 5 şiddetindeki depremden sonra bir saat içinde 11 artçı deprem meydana geldi.
Pütürge ilçesi Çayköy'de saat 21.06'da AFAD verilerine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremden sonra bir saat içinde büyüklükleri 1.4 ile 2.2 arasında değişen 11 artçı sarsıntı oldu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!