Malatya'da Ehl-i Beyt Sevgisi Paneli

Malatya Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle Ehl-i Beyt Sevgisi konulu panel düzenlenecek.
Malatya Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan Ehl-i Beyt Sevgisi Paneli, 30 Kasım Cuma günü saat 19.00'da başlayacak. İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsniye Canbay Tatar yönetiminde gerçekleştirilecek panele; Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri ve Bektaşi Dedesi Araştırmacı Yazar Dursun Gümüşoğlu konuşmacı olarak katılacak.
Malatya Belediyesi tarafından 9 yıldır Malatya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi, Cem Vakfı Malatya Şubesi ve Zeynel Abidin Vakfı iş birliğiyle düzenlenen panele, ilgili vakıfların başkanları da konuşmaları ile katkı sunacak.
Kültür-sanat faaliyetlerine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2012 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında düzenledikleri Ehl-i Beyt Sevgisi Paneli'ne tüm vatandaşları davet etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Deprem Sonrası Zor Günler Geçiren Malatya Esnafının Tahliye ve Kira Sorunu Masaya Yatırıldı
- 26.06.2026 Tarihi İçin Nikâh Dairesinde Yoğunluk Yaşandı
- Aşure Programında Yetim Aileler İçin Destek Çağrısı Yapıldı
- Malatya'da Saman Yüklü Tırdan Geriye Hurda Yığını Kaldı
- Malatya'da Binlerce Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi: Şüpheliler Serbest Kaldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.