Malatya'da FETÖ/PDY soruşturması

Malatya'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 kadın şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Malatya'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 kadın şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Malatya Valiliği OHAL bürosundan yapılan yazılı açıklamada FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu gerekçesi ile daha önce gözaltına alınan 26 şüpheliden 9'u adliyeye sevk edildi. 9 kadından 3'ünün tutuklandığı, 6 kadının ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi.
Açıklamada ayrıca Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu gerekçesi ile daha önce görevinden ihraç edilen 1 astsubay çavuş ile 1 astsubayın da yakalanarak tutuklandığı belirtildi. Yine Mardin ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıkları talimatları ile FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 üsteğmen ile 1 emekli şahsın yakalandığı ifade edildi.
Gözaltına alınan Üsteğmen Mardin'e gönderilirken emekli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Türk ve Amerikan İş Dünyasının Temsilcileri Malatya’da Düzenlenecek Panelde Buluşuyor
- Çalışma Hayatı ve Savunma Sanayii Yatırımları Malatya’da Düzenlenecek Olan Toplantıda Masaya Yatırılacak
- Yeşilyurt Belediyesi Yüzlerce Dönüm Alanda Yetişen Arpanın Hasadını Tamamladı
- Tır İle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: Mustafa, Ayşe ve Duygu Ecrin Koşkan Vefat Etti
- Malatya'da Şüpheli İki Yabancı Uyruklunun Midesinden Uyuşturucu Çıktı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.