Malatya'da kortej yürüyüşü ve fener alayı

Malatya'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde kortej yürüyüşü ve fener alayı düzenlendi.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu düzenlenen çeşitli etkinliklerle sürüyor. Akşam saatlerinde Valilikçe organize edilen kortej yürüyüşü ve fener alayı programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
TÜRK BAYRAKLARI İLE YÜRÜDÜLER
Kernek Meydanı’nda Vali Hulusi Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerinde Türk bayrakları ile yürüdü.
Burada düzenlenen havi fişek gösterisinin ardından 15 Temmuz Millet Meydanı'nda devam eden etkinlik mehteran takımı ve 2. Ordu Bando Takımı’nın gösterisi ile sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kocaeli’de Gol Yağmuru Malatya’yı Boğdu: Yeni Malatyaspor’un Dağılma Sezonuna Nokta Gibi Mağlubiyet
- Kurban Kesiminde Kuralsızlığa Ceza Yağacak
- Karaciğer Naklinde Uzmanların Rotası Malatya
- Elektrik Kesintisi Listesi Yayınlandı: İşte Mahalle Mahalle Detaylar
- Gece Vakti İlaca İhtiyaç Olanlara 24 Saat Açık Eczane Desteği
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.