Malatya'da kurşunlama!

Malatya’da bir eve silahla ateş açıldı. Olayda yaralanan kimse olmazken saldırgan kayıplara karıştı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Samanlı Mahallesi Şehit Mahmut Kaynak Sokakta bir eve kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile 7-8 el ateş açıldı. Bu sırada balkonda bulunan M. K. hemen aşağı inerek şüpheliyi yakalamak istedi ancak şahıs olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Evine silahlı saldırı yapılan şahıs durumu polislere bildirirken kısa sürede olay yerine gelen ekipler şahsın kaçtığı yönde arama çalışması yaptı.
Mermilerin isabet ettiği evin karşı taraflarında bulunan Kabza Sokak'ta yerde boş kovanlara rastlayan polis ekipleri delilleri incelemek üzere muhafaza altına alırken M. K. polise verdiği ifadesinde husumetli olduğu S.K. isimli şahıstan şüphelendiğini ve saldırının bu şahıs tarafından yapılmış olabileceğini söylediği öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekipleri sokak üzerinde delil çalışması yaparken kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’dan Dünya Arenasına! Evren Arık’tan Tekvando Gururu
- Özel Okullarda Kriz Derinleşiyor: Malatya’da Eğitimciler Ayağa Kalktı!
- SOLOTÜRK Malatya Semalarında Gökleri Titretti!
- Malatya’da Yeni Hayat Başlıyor! Taştepe’de 1015 Konut ve 40 Dükkânlı Proje
- Tarihi Süreçte Yeni Sayfa: Altun’dan Terörsüz Türkiye Vurgusu!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.