Malatya'da ödüllü mühendis çağın illetine yenildi

Malatya’da genç ödüllü mühendis Fuat Yetkin, yakalandığı korona virüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya’nın Battalgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Mühendis Fuat Yetkin (48), yeni tip korona virüs (Covid-19) teşhisiyle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatarken kurtarılamayarak öldü.
"TARIM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"
Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit, yaptığı açıklamada, Yetkin’in vefatı nedeniyle derin üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Battalgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzde görevli mühendis Fuat Yetkin vefat etmiştir. Tarım camiamız genç yaşta başarılı ve değerli bir çalışanını kaybetmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailesinin, yakınlarının ve tarım camiamızın başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.
Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) üyesi de olan Fuat Yetkin, bazı fotoğraf yarışmalarında da ödül almıştı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Terminal Caddesinde Çıkan Bıçaklı Kavgada Yabancı Uyruklu Bir Genç Kanlar İçinde Kaldı
- MalatyaPark Otoparkında Aynı Gün LPG Taktırılan Araç Alevlere Teslim Oldu
- Vali Seddar Yavuz Kurum Müdürleriyle Birlikte Halk Gününde Vatandaşları Dinledi
- Kapıyı Kırarak İçeri Girmek İsteyen Partililere Çevik Kuvvet Ekipleri Müdahale Etti
- Veli Ağbaba’dan Gece Yarısı Çilingirle İl Binasına Girilmesine Sert Tepki! "Demokrasi Tarihine Kara Bir Leke"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.