02 Temmuz, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

MALATYA'DA PİL TOPLAMA KAMANYASI


MALATYA'DA PİL TOPLAMA KAMANYASI

Pil Toplama Kampanyası çerçevesinde kutulara bırakılan atık piller okullardan toplanmaya başlandı.
Malatya Belediyesi ve Pil Toplama Derneği (TAP) işbirliği ile düzenlenen ödüllü atık pil toplama yarışması çerçevesinde 15 Aralık 2012-30 Nisan 2013 tarihine kadar en fazla atık pil toplayan 1,2, ve 3'üncü olan okullara ödül verileceği belirtildi.
Malatya Belediyesi Çevre Müdürlüğü görevlileri okullarda toplanan atık pilleri almaya başladı. Belediye Çevre Müdürlüğü görevlilerinden Hakan Hacıevliyagil, Â"15 Mayıs'a kadar bütün okullardaki atık pilleri teslim alacağız. Okuldaki öğrenci mevcuduna ve toplanan atık pil miktarına göre birinci, ikinci ve üçüncüleri belirleyeceğiz. Ödüllü atık pil toplama yarışmasındaki amaç öğrencilerde kalıcı bir çevre bilinci oluşturmaktırÂ" ifadelerini kullandı.
Görevli Mustafa Yoldaş ise, geçen yıla oranla bu yıl okullarda atık pillerin toplanmasına yoğun ilgi olduğunu, geçen yıl okullardan 1 Ton 25 Kg. atık pil toplandığını, bu yıl ise bu rakamın çok üzerinde olacağını belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!