dore okulları
Malatya
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2420.9
  • BIST
    10067.82
  • BTC
    62992.3$

Malatya’da spora yeni soluk


Malatya’da spora yeni soluk
Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği öncülüğünde gerçekleşen Malatya’nın sporunda yaşanan sıkıntılar ve eksikler’ konulu toplantıda ilin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıda eksikliği hissedilen amatör evi projesinin bir an önce hayata geçirilmesi kararı alındı.
Narin

 

HABER MERKEZİ- MALATYA

Malatya'nın spor altyapısının daha verimli hale getirilmesi için Malatya'nın sporunda yaşanan sıkıntılar ve eksikler' konulu toplantı yapıldı.
Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği öncülüğünde gerçekleşen toplantının oldukça önemli olduğunu belirten Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir, “Malatya'da sporun daha iyi yerlere gelmesi adına atılan her adımı destekler, çağrılan her yere gideriz. Yeter ki ortaya güzel şeyler çıksın” dedi. Toplantıda Malatya'da eksikliği hissedilen amatör evi projesinin bir an önce hayata geçirilmesi konusunda orta karara varıldı.

ÖNEMLİ İSİMLER MASADAYDI
Malatya Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi dekan yardımcısı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir, Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Durmuş, Akçadağ Gençlik Spor İlçe Müdürü Burak Taştekin, TÜFAD Başkan Vekili Muharrem Zeyno ve Saha Komiserleri Başkanı Nuri Karaağaç katıldı.

SORUNLARA RUTİN ÇÖZÜM
ASMYD Genel Başkanı Akif Çelik toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Malatya'da sporun sorunlarını tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla ilkini tertipledikleri toplantıyı bundan sonra rutin haline getireceklerini söyledi.

EKSİKLİKLER SÜRATLE GİDERİLİR
Toplantıda söz alan Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayan ise, “Gençlik Spor Bakan yardımcısının Malatyalı olması dolayısıyla sunulan projelerin hayata geçirilmesiyle Malatya'da tesisler ile alakalı eksikliklerin giderileceğine dair inancının tam” dedi. İstişare toplantılarının Malatya için önemine dikkat çeken Kayan, “Bu tür toplantıların devam etmesinin Malatya için çok önemli olduğunu, özellikle okullar ile birlikte yapılacak çalışmaların desteklenmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

FİKİR JİMNASTİĞİ YAPTIK
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ve TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise yapılan toplantıdan ve organizasyondan dolayı teşekkür etti. Eserdi, “Bu tür toplantıların sürekli yapılmasında fayda olacağını düşünüyorum. Bu bir fikir jimnastiği toplantısıdır özünde. Her zaman akıl akıldan üstündür düsturuyla hareket ettik. İnşallah güzel bir sonuç alacağız” ifadelerini kullandı.
“Bundan sonraki toplantılılar destekleyeceğiz”
İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri adına katılan Profesör Cemal Gündoğdu yapılan toplantının önemli olduğunu üniversite olarak her zaman bu tür organizasyonları üstleneceklerini ve daha geniş katılımlı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!