Malatya'da Vakıflar Haftası kutlaması

Malatya'da Vakıflar Haftası kutlaması çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Vakıflar Bölge Müdürlüğü vatandaşa pilav dağıttı.
Malatya'da Vakıflar Haftası kutlaması çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Vakıflar Bölge Müdürlüğü vatandaşa pilav dağıttı.
Malatya'da Vakıflar Haftası, "Vakıf Medeniyeti ve Kudüs" temasıyla çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.
8-14 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Vakıflar Haftası" kutlama etkinlikleri kapsamında Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Soykan Meydanında vatandaşlara pilav ikram edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bir konuşma yapan, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, Etkinlikten dolayı Vakıflar Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve dayanışma sağladığına dikkat çekti.
Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Azra Yavaşoğlu ise, Vakıflar Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladıklarını kaydederek, amaçlarının vakıf kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.