dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9065.71
  • BTC
    69661.19$

'Malatya'da yeni bir sayfa açıyoruz'


'Malatya'da yeni bir sayfa açıyoruz'
AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci: ' Malatya'da yeni bir sayfa açarak yolumuza devam edeceğiz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

11_6

TOPLANTIYA KATILANLAR

Şehit Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KOCA, TEŞKİLAT ÜYELERİNE UYARILARDA BULUNDU

 

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, teşkilat üyelerine uyarıda bulunarak, "Cumhurbaşkanımızın emek ve mesaisini hep beraber takip ediyoruz. Gece gündüz demeden, yorgunluk, dinleme bilmeden ülkesi için sadece teşkilatlarla ile değil tüm dünya ile uğraşır bir halde iken bizlerin birliğine, beraberliğine gölge düşürecek, aramıza fitne fesat karıştıracak davranışlarda uzak durmamız lazım" dedi.

12_9

"ÇOK HASSAS ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise Ak Parti'nin bir millet ve vatan davası olduğunu belirterek, "Ak parti aslında Türkiye davasıdır Ak Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderi ile eştir. Teşkilat olarak bundan dolayı çok hassas çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

13_4

"ÖNÜMÜZDE ÖNEMLİ BİR SÜREÇ VAR"

Önlerinde önemli bir süreç olduğunu belirten AK Parti Malatya Hakan Kahtalı ise "Önümüzde yerel yönetimlerle ilgili önemli bir süreç var. Bu güne kadar Ak Parti'nin teşkilatları her zaman en üst düzeyde destek vermiş katkı sunmuş ve Malatyalı kardeşlerimizde cumhurbaşkanımıza destek vererek hep ilk beş içine girecek desteği vermiştir. Teşkilatlarımız 24 Haziran'da önemli destekler verdi önemli ve zor bir süreç yaşadık Türkiye'nin toplamında bir oy oranı düştü. Malatya'da Cumhurbaşkamızın oyu düşmedi ama vekillik seçimlerin bir miktar oy kaybettik buda Türkiye' deki oy oranı ile eş değer bir oy kaybıydı" ifadelerini kullandı

 

14_6

"YEREL SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ"

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinen Milletvekili Ahmet Çakır da, "Biz şuan görevde olan değil, büyük bir teşkilatla yürüyoruz bu birlikteliğimiz bize göç katacaktır. Yerel seçimler çok önemli her seçim bir önceki seçimde daha değerli hale geldi yerel seçim iller için, ilçeler için çok çok önemli. Ama bu seçim öğle bir noktaya geldik ki adeta Türkiye'nin büyük mücadelerle ekonomik saldırıları püskürttüğü hem bütün terör örgütlerini yok etme noktasına getirildiği bir süreçteyiz. Türkiye'nin yeniden toparlama kalkınma sürecindeyiz ve bütün bunları ilgilendiren bir yerel sicime gidiyoruz, sadece yerele başkan belirlemeyeceğiz ülkemizin kaderini ilgilendiren bir seçime imza atmış olacağız" ifadelerine yer verdi.

15_15

"AK PARTİ 16 YILDIR HİZMET EDİYOR"

Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ise Ak Parti'nin 16 yıldır millete hizmet ettiğini belirterek, "Ak Parti 16 yıldır bu millete hizmet yolunda emin adımlarla liderimiz Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın önderliğinde yolunda devam ediyor. Biz her seçimde güçlenerek çıktık, her sıkıntıda millete gittik millette bizim yolumuzu aştı. 24 Haziran seçimleri zor bir seçimdi, Malatya 'da da zor geçti ve biz bir milletvekillide kaybetmiş olduk bunun muhasebesini yaptık önümüzde bir yerel seçim var inşallah o seçimlerde doğru adaylarla biz yeniden Malatya'da yeni bir sayfa açarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

10_27

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!