Malatya'dan Elazığ'a hırsızlık!..

Malatya’da bir kurumdan kalorifer peteği çalan şüpheliler, Elazığ’da yol kontrol noktasında jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı.

HABER MERKEZİ-ELAZIĞ
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Hankendi Jandarma Karakol Komutanlığı önünde icra edilen önleyici kolluk devriyesi sırasında 44 T 0545 plakalı bir araç durduruldu. Ekipler, aracın bagajında 7 adet 2 metre uzunluğunda kalorifer peteği olduğunu gördü. Şahısların hal ve hareketlerinden şüphelenen ekipler, durumu cumhuriyet savcısına bildirdi.
ŞÜPHELİLER SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Gözaltına alınan şüpheliler, yapılan sorgulamada petekleri Malatya’da bir kuruma ait binadan çaldıklarını ve Elazığ’a satmak için getirdiklerini itiraf etti. İl Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan şüpheliler B.A. ve Y.E.A. bugün adliyeye sevk edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KURBANLIĞINIZ BAYRAMDAN ÖNCE ÖLDÜYSE PARASINI ÖDER MİSİNİZ? Kapora verdiniz ama hayvan öldü… Şimdi ne olacak?
- Alışveriş Tutkunlarına Garajda Şok Fırsatlar
- Tecde’de Bahçeye Uçan Otomobilde Can Pazarı!
- Burası Da Darende: Sebze Hali Gölden Hâllice Oldu
- Malatya’da Yağmur Değil, Yönetim Krizi Yağdı: Kent Göle Döndü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.