Malatya'dan, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Yardımcılığı görevinden, Adıyaman’ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Altıntaş, yurtdışı başta olmak üzere Ankara, Nevşehir ve Malatya’da çeşitli görevlerde çalıştı.
HABER MERKEZİ-ADIYAMAN
Adıyaman’ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Altıntaş görevine başladı.
İBRAHİM ALTINTAŞ KİMDİR?
Elazığ Harput doğumlu olan Müdür İbrahim Altıntaş, ilk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladıktan sonra liseyi Ankara’da Polis Koleji ve Polis Akademisi’nde okudu. Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 5 yıl çalıştıktan sonra 2000-2009 yılları arasında Malatya’da çeşitli görevlerde yer aldı. Birleşmiş Milletler tarafından Filistin ve Somali gibi ülkelerde gözlemci olarak çalıştı.
Görevini en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağını belirten yeni İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Altıntaş, ilçede asayişin, huzurun ve güvenliğin tesisi için halkımızla beraber görevini en iyi şekilde yapmanın çabası içerisinde olacağını söyledi.
2 çocuk babası Müdür Altıntaş, İngilizce ve Arapça biliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- MAGİNDER Başkanı Salih Karademir'den Şehir Yönetimine Çağrı: Malatya'yı Malatyalılar Yönetsin
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.