Malatya
27 Temmuz, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    118264.95$

Malatya Doğanşehir’de Toprak Dalgalandı: 4.5 Büyüklüğünde Deprem!

Malatya Doğanşehir’de Toprak Dalgalandı: 4.5 Büyüklüğünde Deprem!
Malatya’nın Doğanşehir ilçesi, 4.5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Kısa süren sarsıntı sonrası halkın ve yetkililerin hızlı tepkisi, sosyal medyada geniş yankı buldu.

ANİDEN GÜNDEMİ DEĞİŞTİREN SARSINTI

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi sabah saatlerinde, 4.5 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Deprem, bölge halkının günlük yaşantısını aniden etkiledi.

DEPREMİN ETKİLERİ VE HALKIN DUYGULARI

Sosyal medyada paylaşılan yorumlar, depremin hissedilme şeklini ve vatandaşların bu doğal olay karşısındaki ilk duygularını yansıttı. Toplumda yaratılan küçük çaplı endişenin ardından durumun sakin olduğu anlaşıldı.

İlgili makamlar, halkı bilgilendirme ve olası artçı sarsıntılara karşı önlem alma konusunda hızla harekete geçti. Depremin ardından herhangi bir hasar ya da yaralanma bilgisi gelmezken, ekiplerin tetikte olduğu ve güvenlik önlemlerini artırdığı bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!