Malatya ekonomisi konuşuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret ederek, kentin ekonomisi hakkında istişarelerde bulundular.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim 2022 tarihinde yapılan seçim sonrası oluşan yeni MTSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Malatya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.
VALİMİZİN DESTEĞİNİ GÖRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Vali Şahin, Başkan Sadıkoğlu’nu ve ziyarette bulunan MTSO Meclis Divanı ve MTSO Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Sadıkoğlu, “İlimizin kalkınması ve ekonomimizin büyümesi adına atacağımız her adımda Valimizin desteğini görmeye devam edeceğimize inanıyoruz. Bizleri kabulünden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyarette, ilin ekonomisiyle ilgili istişarelerde de bulunuldu.
ZİYARETE KATILANLAR
Ziyarette, MTSO Meclis Başkanı Hakan Er, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Çetin, Mahmuthan Kasap, Osman Yıldırım, Basri İlhan, Mustafa Duyar, Mehmet Bülbüloğlu, Özcan Dündar, Batuhan Demirel, MTSO Meclis Başkan Vekili Şemsettin Tüdün, Meclis Divanı Üyesi Cemil Yıldırım, MTSO Meclis Üyeleri Eyüp Tav ve Zeynal Taş da yer aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.