Malatya Emniyetinden Uyuşturucuya Geçit Yok: 7 Şüpheli Tutuklandı

Malatya'da polisin düzenlediği son bir haftalık uyuşturucu operasyonlarında binlerce sentetik hap ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, gözaltına alınan 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Güvenlik güçleri tarafından 21 ile 26 Temmuz 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda zehir tacirlerine darbe vuruldu.
BİNLERCE HAP VE UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan baskınlarda ve aramalarda ele geçirilen malzemeler polisin titiz çalışmasını gözler önüne serdi. Gerçekleştirilen aramalarda 14 bin 446 adet sentetik ecza hapı, 181 gram sentetik kannabinoid, 78 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 173 gram esrar, 23 kök kenevir bitkisi ile 1 adet hassas terazi bulundu.
YEDİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yetkili Açıklaması
"Gençleri uyuşturucudan korumaya yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Düğün Sevinci Facianın Eşiğinden Döndü Konvoyda Zincirleme Kaza Yaşandı
- Malatya'da Düzenlenen Turna Balığı Yarışması Uluslararası Katılımla Gerçekleşti
- Malatya Emniyetinden Uyuşturucuya Geçit Yok: 7 Şüpheli Tutuklandı
- Malatya'da Sosyal Konutlarda Teslim Öncesi Kapılar Kırıldı
- Kent Genelindeki Huzur Denetimlerinde Binlerce Kişi ve Araç İncelendi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.