Malatya
18 Eylül, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    41.32
  • EURO
    48.86
  • ALTIN
    4850.9
  • BIST
    11.166
  • BTC
    117264.42$

Malatya Gene Sallandı: Deprem Durdurak Bilmiyor

Malatya Gene Sallandı: Deprem Durdurak Bilmiyor
Malatya’nın Doğanşehir ilçesi, Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre 3.0 büyüklüğünde bir depremle daha sarsıldı.

DEPREMİN DETAYLARI:

Kandilli Rasathanesi’nin raporuna göre, 08 Nisan 2024’te TSİ 19:33’te Doğanşehir’de yerin 2.4 kilometre derinliğinde orta şiddette bir deprem kaydedildi.

YEREL HAREKETLİLİK VE ÖNLEMLER:

Deprem sonrası bölgede herhangi bir hasar olup olmadığı konusunda ekipler hızla harekete geçti. Yerel yönetimler, vatandaşlara sakin kalmaları ve herhangi bir acil durum için hazırlıklı olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Depremin hafif şiddeti ve sığ derinliği, Malatya sakinlerini şükretmeye sevk etti. Geçmiş depremlerin izlerini hala taşıyan şehirde, halk ve yetkililer her zaman tetikte, afete hazır bir şekilde yaşamaya devam ediyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!