Malatya kırmızıya büründü!

Malatya’da vatandaş kurala uymuyor, kırmızı bölge yaygınlaşıyor. Malatya’da, yeni tip korona virüs (Covid-19) tablosu ağırlaşıyor. Hayat Eve sığar uygulamasına da yansıyan verilere göre, Malatya’da risk haritasının rengi tekrar kırmızıya döndü.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Uzun süre vaka sayısında ilk 5'de yer alana Malatya'da vaka sayısı geçen aylarda düşerken, bugünlerde hızlı ve yüksek bir artış görülüyor. Malatya'nın birçok bölgesinde de risk haritasının rengi kırmızıya döndü. Kentteki vaka artışı Sağlık Bakanlığı'nın ‘Hayat Eve Sığar' uygulamasına da yansıdı.
HARİTANIN RENGİ KIRMIZI ALARM VERDİ
Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına yansıyan verilere göre, Malatya'daki hasta sayıları özellikle son 3 ayda arttı, risk haritasının rengi beyaz ve yeşilden kırmızıya döndü.
KIRMIZI RENK YOĞUNLUĞU DİKKAT ÇEKİYOR
HES uygulamasına göre, 31 Ağustos-26 Kasım tarihleri arasındaki korona virüs vaka artışları ortaya çıktı. 3 ay önce diğer renklerin de görülebildiği haritada şimdi ‘yüksek risk'i temsil eden kırmızı renk yoğunluğu dikkat çekiyor.
Malatya'da vatandaşları kurallara uymamasından kırmızı bölgenin yaygınlaştığı kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 3 Ballı Soğuk Kahve Tarifi: Dalgona, Türk Usulü ve Buz Küplü
- Malatya’da Elektrik Kesintisi Uyarısı! 23 Ağustos’ta 100’ü Aşkın Mahallede Enerji Kesilecek
- Malatya’da Bugün Vefat Edenler Açıklandı: Taziye Yerleri ve İsim Listesi
- Malatya’da 24 Ağustos Hava Durumu Açıklandı: Termometre 37 Dereceyi Gösterecek!
- Malatya’da 23 Ağustos Namaz Vakitleri Açıklandı: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.