dore okulları
Malatya
08 Mayıs, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    38.61
  • EURO
    43.78
  • ALTIN
    4215.6
  • BIST
    9.168
  • BTC
    94584.048$

Malatya MÜSİAD'tan dost meclisi toplantısı


Malatya MÜSİAD'tan dost meclisi toplantısı
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Dost Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.
Narin

Şube binasında gerçekleştirilen Dost Meclisi toplantısı öncesi konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, yeni Türkiye'nin kurulmaya çalışıldığını ifade ederek, "Yeni Türkiye diye bir kavram çıktı. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra bu konuşuluyor. Yeni Türkiye kurulmaya çalışılıyor. Türkiye'nin artık dünyada hedefleri ve programları var" dedi.
Dost Meclisi toplantısına konuşmacı olarak katılan Yazar Sami Özey ise, Dünya Müslümanlarının uyanması gerektiğini belirtti.


MÜSİAD eski genel başkanı Ömer Bolat ise, sömürgeci kürsel güçlerin bir takım örgütler ürettiğini belirterek, "2001 yılında Amerika'daki ikiz kulelerin vurulduğu zamana kadar hiç kimsenin haberinin olmadığı bir El-Kaide rüzgarı vardı. Sonra bir baktık Batı Afrika'da Boko Haram diye bir örgüt icat edildi. Irak, Suriye'de de IŞİD diye bir şey üretildi. Bunlar o sömürgeci küresel güçlerin icadı olan örgütler, bunlar vasıtasıyla o ülkeleri karıştırıyorlar. O ülkeleri parçalayıp, dünyaya Müslümanları ve İslam'ı adeta kötülemek için bütün resimleri ve senaryoları onlar üzerinden gösteriyorlar" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!