dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2298.0
  • BIST
    8988.79
  • BTC
    70589.46$

Malatya omurga illerden biri...


Malatya omurga illerden biri...
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler..
Narin

Bazı programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarete Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gümrük Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, , ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin 64. hükümette de aynı görevine devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bakanımızın görevlerine devam etmeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinin Milletvekili Öznur Çalık'a verilmesi Malatya için çok önemli. Cumhurbaşkanı ve Başbakanın Malatya'yı önemsediğini biliyoruz. Verilen bu görevlerde Malatya'ya gösterilen değerin göstergesidir. Bakanımızın ve Genel Başkan Yardımcımızın destekleriyle Malatya'ya gelen hizmet ve yatırımların daha hızlı ve artarak devam edeceğine inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılı yatırımlarımıza başladık. İlçelerimizde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçelerimizde sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirileceği kültür merkezleri yapıyoruz. Teleferik ve Kültür Parkı projelerimiz üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimizde ve kırsal mahallelerimizde yol açma-genişletme ve asfaltlama çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Geçen yıl asfalt çalışmalarında ciddi mesafeler alındı. Güçlendirmiş olduğumuz araç parkımızla bu yıl daha fazla çalışma yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

ÇALIK: "GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI MAKAMI MALATYALILARA VERİLMİŞ BİR MAKAMDIR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti'nin 14 yıllık süreç içerisinde hem Türkiye'ye hem de Malatya'ya yaptığı hizmetlerin, millet ve Malatyalılar tarafından bilindiğini ifade etti. Çalık, "Bu nedenle yapılan bütün seçimlerde Malatya AK Parti'ye çok büyük destek verdi. Bu desteklerin sonucunda da biz Malatya'ya hizmet getirme gayreti içerisinde olduk. Genel Merkez tarafından bize verilen Genel Başkan Yardımcılığı makamı bize verilmiş bir makam değil, Malatyalı hemşehrilerimize verilmiş bir makamdır. Sizlerden almış olduğumuz güç ve kuvvetle yolumuza devam edeceğiz. İnşallah almış olduğumuz görevlere layık oluruz. Malatya'da sizlerle beraber olmaktan çok büyük memnuniyet duyduk. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanına ve çalışma arkadaşlarına Malatya'ya yapmış oldukları güzel hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

TÜFENKCİ: "AK PARTİ SİYASETİNDE MALATYA'NIN AYRI BİR YERİ VAR"

Son olarak konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise AK Parti kadrolarının Malatya'ya ayrı bir önem verdiğini belirtti. Tüfenkci, "Malatya, büyükşehir olduktan sonra yapılan hizmetler ile daha önce başlanan ve devam eden projeler büyükşehirle beraber taçlanan bir şehir yapılanmasıyla Malatya'yla birlikte büyükşehir olan iller arasında fark oluşturdu. Malatya AK Parti siyasetinde önemli bir yeri olan ve partinin omurga illerinden biri. Malatya'nın siyasetteki duruşu AK Parti'nin duruşu ile birebir örtüşüyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti kadroları Malatya'ya ayrı bir önem vermektedir. Bizlere verilen bu makamlar millete ait olan gelip geçici makamlar. Önemli olan o makamlarda milletin hizmetinde olabilmek. Bizler elimizden geldiğince samimi bir şekilde görevimizi yapmaya gayret göstereceğiz" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!