Malatya Park'a plaket takdim edildi

7. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin sponsorlarından Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne plaket takdim edildi. Plaketi Malatya Park adına Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk aldı.
HABER MERKEZİ /MALATYA
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali'nin önemli etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Malatya Park, festivalin dün gerçekleşen görkemli açılış töreninde festivale sponsor olduğundan dolayı plaket ile ödüllendirildi.
PLAKETİ KAVUK ALDI
Malatya Park adına plaketi alan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Malatya Park'ın, şehrin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak her proje de yer almaktan gurur duyduğunu belirterek, bu önemli festivali Malatya'da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesine de teşekkür etti.
ÜNLÜLERİN SÖYLEYİŞİSİ VAR
Film Festivali kapsamında, MalatyaPark'ta bu gün saat 17:00'de Hülya Koçyiğit, Gülper Refiğ ve Ümit Ünal'ın katılacağı Halit Refiğ paneli, saat: 18:00'de Emre Kızılırmak söyleşisi ve saat 20:00'de Mesut Uçakan söyleşisi düzenlenecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Raylı Sistem Projesinde Son Durum Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sunuldu
- Mahalle Aralarında Uyuşturucu Satan Şüpheliler Polisin Takibine Takıldı
- Kırkkardeşler Selçuklu Mezarlığı İçin Tarihi Adım Atılıyor
- KYK Yurtlarında Yeni Dönem: Aylık Ücret 1.590 Lira Oldu
- Arıcılık Destekleme Başvuruları Resmen Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.