dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2430.3
  • BIST
    9750.97
  • BTC
    64362.31$

Malatya protokolü vatandaşlarla bayramlaştı


Malatya protokolü vatandaşlarla bayramlaştı
Malatya protokolü ile vatandaşlar düzenlenen programda bir araya gelerek bayramlaştı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya protokolü ile vatandaşlar düzenlenen programda bir araya gelerek bayramlaştı. 
Malatya Valiliği öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile yapılan bayramlaşma törenine kent protokolü yoğun ilgi gösterdi. 

9000_44

BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILANLAR
Düzenlenen bayramlaşma programına Malatya Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Başkan Güder, İl Emniyet Müdürü Ömer Oral, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ile resmi kurumların müdürleri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

9002_28

BAŞKAN GÜDER VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kurban Bayramı dolayısıyla güne Ulu Camii'de bayram namazı kılarak başladı. 
Bayram namazı sonrası cami cemaati ile bayramlaşan Güder, daha sonra Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi tarafından Hürriyet Parkı'nda ortaklaşa düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kurban Bayramı dolayısıyla bayram namazını Battalgazi ilçesinde bulunan tarihi Ulu Cami'de kıldı. Namaz sonrası Ulu Cami önünde vatandaşların bayramını kutlayan Güder, vatandaşlarla ayaküstü sohbet edip, çocuklarla yakından ilgilendi. 

9004_12

HER GÜNÜMÜZ BAYRAM TADINDA GEÇSİN
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kurban Bayramı'nın ilk gününde son olarak Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi tarafından Hürriyet Parkı'nda ortaklaşa düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı. 
Bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Güder, “Kurban Bayramı'nın öncelikle Malatya'mız için, ülkemiz için, tüm İslam alemi için, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Her günümüzün bayram tadında geçmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu. 

9005_16

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!