Malatya Pütürge’de Sabah Saatlerinde Deprem! Uyuyan Halk Sarsıntıyla Uyandı

Malatya’nın Pütürge ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi ve AFAD’tan peş peşe açıklamalar geldi.
Malatya’nın Pütürge ilçesi, sabah saat 06.00’da meydana gelen depremle sarsıldı. Vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, yetkili kurumlardan art arda açıklamalar geldi.
KANDİLLİ: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 3,7
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünü Pütürge olarak açıkladı. Sarsıntının 3,7 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.
AFAD: BÜYÜKLÜK 3,4, DERİNLİK 7 KM
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise yaptığı ayrı bir açıklamada, depremin büyüklüğünü 3,4, derinliğini ise 7 kilometre olarak duyurdu. Depremle ilgili olumsuz bir ihbar alınmadığı ifade edildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Abdurrahman Babacan Gençlerle Bir Araya Geldi: Malatya’nın Meseleleri Konuşuldu
- Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Yeniden Adaylığını Açıkladı: “Şehrimiz İçin Desteklerinizi Bekliyoruz”
- Islak Mendil Poşetlerine Gizlemişler: Yüzlerce Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi
- Hekimhan’da Siyasi Hareketlilik: Ağbaba Farklı Görüşlerden Vatandaşlara Çağrı Yaptı
- Çocukların Camiye İlgisi Artınca Cuma Çıkışında İkram Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.