Malatya sağanak yağışa teslim oldu! Caddeler göle döndü
Malatya’da etkili olan şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Birçok alt geçidi su basarken, patlayan rögarlar nedeniyle taşan sular cadde ve sokakları göle çevirdi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün önceden uyardığı kuvvetli sağanak Malatya’da etkili olmaya başladı. Kentte yoğun bir şekilde yağmaya devam eden sağanak yağış başta ana caddeler olmak üzere sokakları göle çevirdi. Su dolan caddelerde araçlar güçlükle ilerlerken, bazı sürücüler ise beklemeyi tercih etti. Yoğun yağmurla birlikte bazı bölgelerde taşkınlar yaşandı. Alt geçitler suyla dolarken, rögarlar da taştı.
MALATYA'DA YAĞIŞ DEVAM EDİYOR
Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, metrekareye 21-50 kilogram arasında yağış düşmesinin beklendiği belirtildi. Sarı uyarı yapılan kentler arasında olan Malatya’da yağışlar halen devam ediyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dünyanın En Eski Askeri Bandosu Malatya’da Sahne Aldı
- Malatya’da Şiir, Müzik Ve Renkli Etkinliklerle Bahar Geldi
- Malatya'dan Kutsal Topraklara Yolculuk Başladı: Hacı Adayları Uğurlandı
- Battalgazi Belediyespor, Elazığ'da Şampiyon Oldu, Malatya'nın Gururu Olmaya Devam Ediyor
- FETÖ'nün Güncel Yapılanması Çökertildi: Klasörler Taşındı, Şüpheliler Sıraya Girdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.