dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2451.4
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64364.65$

Malatya şer ittifaklarına geçit vermedi


Malatya şer ittifaklarına geçit vermedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya temaslarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti hükümetlerinin Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttüğünü söyledi. Bakan Tüfenkci, 'Daha çok çalışacağız, daha çok koşacağız, birlik olacağız, beraber olacağız hep birlikte Malatya olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız' diye konuştu.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti hükümetlerinin Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttüğünü söyledi.
Bakanı Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Malatya Stadyumu ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kentte ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını vurgulayan Bakan Tüfenkci, Malatya'nın kendi kaderini AK Parti'nin kaderiyle eşitleyen bir şehir olduğunu belirtti.

MALATYA ŞER İTTİFAKINA DUR DEDİ
Malatya'nın şer ittifaklarının her hain girişiminde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu vurgulayan Tüfenkci, "Malatya, Allah'ın izniyle 2019'da da Cumhurbaşkanımızın yanında olacak inşallah. Kendi ülkesine, kendi milletine ihanet edenlere karşı da Malatyalı yumruğunu sert tuttu. Malatya 15 Temmuz'da direnciyle, mücadelesiyle darbenin seyrini değiştiren şehirlerden birisi oldu. Allah'a hamdolsun 16 Nisan referandumunda da bu alçaklara Malatya sandıkta gereken cevabı verdi. Artık bu ülkede, millete rağmen bir şey olmasın, vesayet odakları bir daha söz sahibi olmasın diye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine 'evet' dedi. Malatyalı hemşehrilerime huzurlarınızda bu duruşları nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HER ALANDA BÜYÜDÜK
Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde AK Parti hükümetlerinin Türkiye'yi her alanda en az 3 kat büyüttüğünü ifade eden Bakan Tüfenkci, "Bir yandan demokrasiyi geliştirirken bir yandan da ekonomiyi büyüttük. Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da milli birlik ve beraberliği sağladık. Hayata geçirdiğimiz en güçlü yapısal reformlardan olan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi uyum yasalarını sizin önderliğinizde çıkarırken, bir yandan da ekonomik atılım ve reformları gerçekleştirerek yürüyüşümüze, 2023 hedeflerine doğru, kararlılıkla ve azimle güçlenerek devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha çok koşacağız, birlik olacağız, beraber olacağız hep birlikte Malatya olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler Malatya Stadyumu ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış kurdelesini kesti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!