Malatya-Sivas Yolunda Kaza Alarmı! Otobüs Refüje Savruldu

Malatya-Sivas yolunda yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. 30’dan fazla yolcunun bulunduğu otobüs refüje çıktı.
Malatya-Sivas karayolu Toksöğüt mevkiinde, yolcu otobüsü ile kamyonetin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kazada otobüs refüje savrulurken, yolcular büyük panik yaşadı.
OTOBÜS REFÜJE ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan Samsun’a gitmekte olan 02 AU 426 plakalı Ünal Turizm’e ait Mercedes marka yolcu otobüsü, seyir halindeyken bir kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs refüje çıktı.

1 KİŞİ YARALANDI
Kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, yolcular başka bir araçla tahliye edildi.
KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yol güvenliği kısa sürede yeniden sağlandı. Yetkililer, sürücüleri özellikle sabah saatlerinde yol koşullarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.