dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2434.9
  • BIST
    9983.85
  • BTC
    62277.7$

Malatya Time Siyaset çıktı


Malatya Time Siyaset çıktı
Malatya Time Yayın Grubu’nun yeniliklerinden olan Siyaset ilavesinin son sayısı çıktı.
Narin

Önümüzdeki genel seçimin Malatya'daki nabzını tutan siyaset ilavesinin bu ayki konuğu Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı oldu.

Malatya Time Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin'e partisinin durumu ve rakip partiler hakkındaki görüşlerini aktaran Hakan Kahtalı'yla gerçekleştirilen röportajda, Ak Parti'nin ülkemize ve Malatya'ya yaptığı hizmetleri bulacaksınız. Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'nınbakış açısını yansıtan röportaj, hükümetin 12 yılından kesitleri barındırıyor.

OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

“Oy kaybı yaşar mıyız veya yaşamaz mıyız?” meselesine bakmıyoruz. Bunu elbette seçim sonucunda göreceğiz. Biz kendimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Mevcut 13 ilçemizin tamamını ziyaret ediyoruz. Mahalle toplantıları, ev ziyaretleri, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe,  meclis üyeleri, belediye başkanları kısaca hepimiz çalışıyoruz. Herkes büyük bir gayret gösteriyor. Malatyamız bugüne kadar bizi hiç mahcup etmedi. Son genel seçimlerde yüzde 68 gibi bir destek verdi bize. Önümüzdeki seçimde bize verilecek destek İnşallah daha da yükselecektir. Bugüne kadar yapamayacağımız sözleri vermedik. Verdiğimiz sözlerin de tamamını tuttuk.” Sözleriyle kendinden emin bir görüntü çizen Hakan Kahtalı, Ak Parti'nin bu seçimden de başarıyla çıkacağını söylüyor.

Hakan Kahtalı'nın gözünden Malatya siyaset arenasındaki konuların anlatıldığı Siyaset ilavesinde, Ak Parti'nin adaylarına kısa bakış atılıyor. Geçen sene yapılan yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de analiz edildiği röportajda, Ak Parti'nin performansı değerlendiriliyor.

Önümüzdeki seçim için belirlenen adayların teker teker analizini de bulacağınız Hakan Kahtalı röportajında aday adaylarının çalışmalara katılmadıkları yönündeki iddialara da cevap bulacaksınız.

Malatya'daki 6 milletvekilliğinin 5'ini elinde bulunduran Ak Parti'nin önümüzdeki seçimde alacağı oy oranı ve çıkaracağı milletvekili sayısının tahmininin de bulunduğu röportajda, muhalefet partilerinin potansiyeli de analiz ediliyor.Röportajda Hakan Kahtalı, “Bu rakamın altına düşeceğimize inanmıyorum. Biz başlarken “6'da 6 yapacağız” dedik. Ak Parti, Malatya'da 5 milletvekilinin altına düşmeyecektir. “Alevi kardeşlerimiz CHP'ye mecbur değil” dedik. Biz onlara anlatacağız davamızı. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak onların da desteğini alacağız.” diyor.

Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'nın röportajını büyük bir ilgiyle takip edeceğinizi düşünüyor, önümüzdeki seçimin tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.

Malatya Time Yayın Kurulu

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!