Malatya Uçbağlar Mahallesi’nde 350 Konut ve 44 Dükkan Projesi İçin Geri Sayım Başladı!

Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi Uçbağlar Mahallesi'nde yapımına başlanan 350 konut ve 44 dükkânlık projenin 2025 Mayıs ayında tamamlanacağını duyurdu. Şantiye alanlarını ziyaret eden Milletvekili, inşaatın hızla devam ettiğini ve hak sahiplerinin mağdur edilmeyeceğini vurguladı.
Malatya Milletvekili İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi ilçesi Uçbağlar Mahallesi’nde başlatılan 350 konut ve 44 dükkânlık projenin 2025 yılı Mayıs ayında tamamlanmasının hedeflendiğini duyurdu.
2025 YILINDA TESLİM: UÇBAĞLAR MAHALLESİ'NE YENİ KONUTLAR
Malatya'nın yeniden inşa sürecine büyük katkı sağlayacak bu proje, deprem sonrası mağduriyetleri gidermek ve bölgeyi yeniden canlandırmak için önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Uçbağlar Mahallesi'ndeki 28. Bölge kapsamında yer alan bu projede 350 konut ve 44 dükkân inşa edilecek. Proje tamamlandığında, hemşehrilerimizin yeni yuvalarına ve iş yerlerine kavuşması sağlanacak.

KAR YAĞIŞI DİKKATE ALINARAK ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kasım ayında Malatya'yı etkileyen kar yağışına rağmen TOKİ, şantiyelerde beton üretimi ve inşaat faaliyetlerine devam ediyor. İnşaatların kesintisiz bir şekilde ilerlemesi için tüm önlemler alınmış durumda.
“HEDEFİMİZ 2025 MAYIS'INDA TESLİM”
Milletvekili İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, Uçbağlar Mahallesi’ndeki projede hedeflerinin 2025 Mayıs ayında 240 günlük süreci başarıyla tamamlamak olduğunu belirtti.
“MAĞDURİYET YOK, HERKES HAKKINI ALACAK”
Ölmeztoprak, hak sahibi vatandaşların endişelerini gidererek, mülklerinin konumları dikkate alınarak kura çekimlerinin yapılacağını ve hiçbir hak sahibinin mağdur edilmeyeceğini vurguladı.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Aynı Gün İçinde İkinci Yalnız Ölüm Şoku Yaşandı
- Son Usta Havlu Atıyor! Çeyiz Kültürünün Unutulmaz Parçası Yorgancılık Yok Olma Noktasında
- Behçet Bakır’ın İsmi Gündemde! Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Neden Resmi Makamlara Gidiyor?
- Seçim Bitecek Köprü Gelecek Demişlerdi Ama Akçadağ ve Yazıhan Halkı Tohma Çayı'nı Halâ Yüzerek Geçiyor
- Meclis Üyeleri Mahallelerin Taleplerini ve İlçenin Geleceğini Bu Toplantıda Masaya Yatırdı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.