Malatya ve Elazığ halkına uyarı! Hemen önlem alın

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yabani hayvanlar da serin yerler arıyor. Adıyaman'da bir odunlukta bulunan yılan panik yarattı. Adıyaman'da odunlukta yapılan çalışmada bir yılan bulunurken, Malatya ve Elazığ'da yaşayanlar için de dikkatli olun uyarısı yapıldı.
Artan sıcaklıklarla birlikte bunalan hayvanlar da serinleyebilecekleri alanlara kaçmaya başladı. Serin yerler arayan hayvanlar, evlerden zorla çıkartılırken şimdi de odunluklara dadandı. Son olarak Adıyaman'da odunlukta yapılan çalışmada bir yılan bulunurken, Malatya ve Elazığ'da yaşayanlar için de dikkatli olun uyarısı yapıldı.
Mevsim normallerinin üzerinde ilerleyen sıcaklıklar insanları bunalttığı kadar hayvanları da bunaltıyor. Serinleyebilecekleri gölgelik alanlar arayan yılanlar son olarak Adıyaman'da bir evin odunluğuna dadandı.
ORMANLIK ALANA GÖTÜRÜLDÜ
Yılanın girdiği odunluğun sahipleri bir anda paniğe kapılarak, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler kısa süreli çalışmayla yılanı yakalayarak, kafese koydular. Kafese konulan yılan kent merkezine uzak ormanlık alana salındı.
MALATYA'YA UYARI
Yaşanan olay sonrasında Malatya ve Elazığ halkına da uyarı geldi. Bölge halkının birçoğunun evinde odunluk olduğundan herkesin yılanlara karşı dikkatli olması istendi.
HABER MERKEZİ-ADIYAMAN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.