Malatya Ve Kayısının Tanıtımına Plaket Verildi

Malatya ve kayısının tanıtımına katkıda bulunduğu gerekçesiyle Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş'e plaket verildi.
İl Genel Meclisi'nin bugünkü toplantısında, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş'e plaket verdi.
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, yaptığı konuşmada, Malatya'dan Muğla'ya 3 yıldır gezi programı düzenleyip, iki il arasında köprü görevi gören, Malatya ve kayısının tanıtımına katkıda bulunan Ateş7e teşekkür edip, “Geçen yılki gezinin bir bölümüne ben de katılmıştım. Bu yıl işlerimin yoğunluğu nedeniyle gidemedim. Muğla'da düzenlenen programlarda Malatya ve kayısı tanıtılıyor” ifadelerini kullandı.
Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise, kendisine plaket verilmesinden dolayı teşekkür edip, “Malatya'da TEDAŞ ‘da çalışırken, TEDAŞ'ın özelleşmesinden dolayı Muğla'ya tayinim çıktı. Burada 7 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldum. Bu sürede Malatya ile Muğla arasında gönül köprüsü kurmak için çalışmalarda bulundum. Malatya'dan Muğla'ya Muğla'dan Malatya'ya halk oyunları ekipleri ekipleri gösteriler yaptı. İki il birbirine tanıdı” diyerek, Muğla'daki gezi programlarına sponsor olan ilçe ve belde belediye başkanlarına teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- Malatya Öğretmenevi Mayıs Ayında Tamamlanarak Hizmete Açılacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.