Malatya'ya ikincilik getirdi

Artistik Jimnastik 1. Lig 2. hafta Final Müsabakalarında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Alper Kaan Karakaya Türkiye 2’ncisi oldu.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatyalı jimnastik sporcusu Alper Kaan Karakaya, katıldığı şampiyonada ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.
MUTLU OLDUK
Türkiye Jimnastik Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 13 - 15 Eylül tarihleri arasında Samsunda düzenlenen, Artistik Jimnastik 1. Lig 2. hafta Final Müsabakalarında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Alper Kaan Karakaya ferdi sıralamada Türkiye 2'ncisi oldu. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, “Samsunda düzenlenen, Artistik Cimnastik 1. Lig 2. Hafta Final Müsabakalarında Malatya sporcumuz Alper Kaan KARAKAYA Türkiye 2.'si olması bizleri oldukça mutlu etti, sporcumuzu ve ailesini tebrik, eder başarılarının devamı dilerim'' ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.