dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

Malatya yeni bir rekor kıracak


Malatya yeni bir rekor kıracak
16 Nisan halk oylaması kapsamında Küçük Mustafa Paşa, Sarıcıoğlu ve Çilesiz mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gelen Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, 'Oylarımızla yeri bir rekor kıracağız' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

16 Nisan referandumu kapsamında gerçekleştirilen toplantılara AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Küçük Mustafa Paşa, Sarıcıoğlu ve Çilesiz mahallelerinde vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, 16 Nisan'da milletin geleceğini oylayacağını belirterek, "16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemine geçmek için bir halk oylaması gerçekleştirilecek. Millet kendisinin nasıl yönetilmesi gerektiğini sandıklara giderek özgür iradesiyle belirleyecek. Biz krizler, koalisyon dönemleri, çift başlılık bir daha yaşanmasın diye halkın güvendiği kişi hükumet kurabilsin diye bir sistem getiriyoruz. Bu sistemin karşısında kimlerin durduğuna baktığımızda gerçekten isabetli bir karar aldığımızı görebiliyoruz. Hükumetimize yüzde 85 oy veren bizler yeni bir rekor kırarak yüzde 90'ların üzerinde oyla devletimize, milletimiz, vatanımıza sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE İÇİN DÖNÜM NOKTASI!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandumun Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirtti. Çok önemli bir referandumun arifesinde olduklarını dile getiren Çakır, "Referandumun ülkemiz ve geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Geçmişimize bakarak geleceğimiz adına dersler almalıyız. Ülkemizin ve inanlarımızın çekmiş olduklarının temelinde zayıf ve parçalı hükumetlerin olduğunu hepimiz gördük. 1,5 yılda hükumet kurulamıyor ya da ömürleri sadece 1,5 yıl oluyordu. Bu sürede hangi hükumetin ne hizmet getirmesi beklenebilir" şeklinde konuştu.

İSTİSMAR POLİTİKALARI SON BULACAK
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, 16 Nisan'da Malatyalıların bir kez daha kendisine yakışanı yapacağını ifade ederek, "Şimdiye kadar bu toplumda istismarlar vardı. İstismarlar politikaları hakimiyetinde Türkiye yönetilmek istiyordu. Bundan sonra hiçbir istismar olmayacak. Bundan sonra iktidar olan hükümet kucaklayıcı bir dil kullanacak. Biz birbirimize yakın haldeyken sağ sol dediler evlerdeki çocukları birbirlerine düşürdüler, mezhepsel dediler komşulukları böldüler, ideolojik yapı dediler kardeşi kardeşe kırdırdılar. Bütün bunların önüne geçip istikrarı, istikameti doğru ve istikbali aydınlık bir Türkiye için 16 Nisan'da üzerimize düşeni, kendimize yakışanı yapacağız" diye konuştu.

Toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!