Malatya YİKOB'da Rüşvet ve İhale Fesadı İddiaları

Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) içinde patlak veren rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiaları, kamuoyunun tepkisini çekiyor ve şeffaf bir soruşturma taleplerini yükseltiyor.
ŞAİBELİ İHALELER VE ARTAN ŞÜPHELER
A.Y. adlı YİKOB çalışanının ismi, önceki iddiaların ardından tekrar gündeme geldi. AFAD müfettişlerinin vali yardımcısı hakkında açıkladığı 'aynı firmalara sürekli iş verilmesi' ve özellikle Elazığlı firmaların durumu, konunun vahametini ortaya koyuyor.
KAMUOYUNUN BEKLENTİSİ: AÇIKLIK VE HESAP VEREBİLİRLİK
YİKOB ve Malatya yönetimi hakkındaki iddialar, kamuoyunun gözünde yargı ve yönetim mekanizmalarında ciddi bir şeffaflık eksikliğini işaret ediyor. Kamuoyu, yolsuzluk iddialarının kökünün kazınmasını ve tüm sorumluların hesap vermesini istiyor, böylece yönetimde güvenin yeniden tesis edilebileceğini umuyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.