Malatya Zafer Mahallesi 2025 Ekim’de Teslim Edilecek
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Zafer Mahallesi rezerv alanındaki çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek, teslimatların en geç Ekim 2025’te yapılacağını açıkladı. Babacan, Malatya’nın rezerv alanlar ve kentsel dönüşümde diğer deprem şehirlerine örnek olduğunu söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya’da yapımı süren rezerv alanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
İNŞAATLAR HIZ KAZANDI
Merkez 37 olarak bilinen Zafer Mahallesi rezerv alanı hakkında bilgi veren Babacan, “En geç Ekim 2025’te teslim edilecek” diyerek sürecin net tarihini paylaştı. Projelerin hızla ilerlediğini vurgulayan Babacan, ihalelerin tamamlandığını, inşaatların ise büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.
MALATYA ÖRNEK ŞEHİR HALİNE GELDİ
Babacan, “Normal bir performansın ötesinde bir performansla, çok şükürler olsun Malatya bugün bütün ihalelerini tamamlamış, inşaatları oldukça hızlanmış durumda. Türkiye’nin tüm deprem şehirleri içerisinde, rezerv alanlar üzerinden şehri kendi mahalle ve kültüründe yükselten bir şehir haline geldik” ifadelerini kullandı.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Malatya’nın kentsel dönüşümle yeniden ayağa kalktığını belirten Babacan, sürece katkı sunan herkese teşekkür ederek açıklamasını sonlandırdı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Kadınlara Madde Bağımlılığı Eğitimi: "En İyi Polis Annedir"
- MTÜ'den Geleceğe Yatırım: Yeşil ve Dijital Dönüşüm İçin Yeni Bölümler Açıldı
- Malatya’da Şantiye Yangını! Alevler Depoyu Sardı
- Sivas’tan Malatya’ya Uzanan Bilimsel Keşif: Turşu, Tarlayı Koruyacak
- Asfaltın Adresi Belli Oldu: Abdulgaffar Mahallesi Baştan Sona Yenileniyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.